Dan Șucu, atacat acolo unde îl doare mai tare: „Investițiile nu s-au ridicat la nivelul clubului!”

Chiar dacă în ultimele două sezoane a făcut investiții masive pentru întărirea lotului de jucători de la Rapid, Dan Șucu tot este criticat în spațiul public, tocmai din această perspectivă.

Iar cel care a lansat acest atac reprezintă un nume important în fotbalul românesc. Este vorba despre fostul selecționer Victor Pițurcă, cel care nu s-a arătat deloc încântat de investițiile făcute în ultima perioadă la clubul din Giulești, ba chiar din contră.

Victor Pițurcă nu este deloc impresionat de investițiile făcute până în prezent de Dan Șucu la Rapid

El a apreciat că acestea nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul pretențiilor sportive exprimate în ultimul timp în spațiul public de către oficialii clubului alb-vișiniu, care la un moment dat sperau chiar ca echipa lor să câștige titlul de campioană în acest sezon de Superliga.

„Nu pot să analizez foarte bine echipa Rapid, îmi e că îi deranjez pe oamenii ăia de acolo, care cred că fac lucruri foarte bune. Investițiile nu s-au ridicat la nivelul clubului Rapid”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport. 

De altfel, recent, chiar și acționarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, a recunoscut că unii dintre jucătorii aduși în Giulești în acest sezon nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor existente de la ei în momentele respective, motiv pentru care ei pot fi considerați în mare măsură drept „investiții nesatisfăcătoare”. 

Chiar și giuleștenii s-au arătat dezamăgiți de anumiți jucători aduși în trecutul apropiat

„La ce s-a referit Dan (n.r. Șucu) și are dreptate, sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit și au o parte de vină, vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători, care, dacă nu înțeleg la ce club sunt, nu au ce căuta. Am luat decizia, cu anumiți jucători, să nu ne mai bazăm pe ei de acum încolo. O să vedeți în următoarele meciuri. O să fie vreo 3-4 jucători pe care din acest moment nu o să ne mai bazăm.

(n.r. despre transferurile făcute în acest sezon) Sunt foarte mulțumit, nu mulțumit, nu de toate, dar cred că am transferat cel mai bine. Nu sunt mulțumit de toate transferurile pe care le-am făcut, dar noi am sărit etapele și am făcut multe transferuri. În momentul în care aduci 11 jucători, nu are cum să îți iasă toți. Ar trebui să fim minim a doua echipă din campionat după lot.

Eu cred că probabil ar fi trebuit, după meciul cu Farul, să facem lucrurile un pic altfel și să fim mai stricți. Nu am vrut să intervenim prea mult în partea sportivă și poate nu am făcut bine. Ar fi trebuit să ne impunem mai clar punctul de vedere. Învățăm și noi din greșeli și sperăm ca pe viitor să nu le mai facem”, a spus Victor Angelescu recent, de asemenea în direct la Digi Sport. 

 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare