Dan Petrescu, tratat regește de Neluțu Varga la CFR Cluj! Antrenorul a semnat contractul pe loc, în momentul citirii salariului: „Era în mașină”

Dan Petrescu, noul tehnician al celor de la CFR Cluj, a semnat deja noua înțelegere cu clubul ardelean. A apărut în spațiul public o informație potrivit căreia „Bursucul” a pus pixul pe hârtie chiar în momentul în care se afla în mașină, dat fiind salariul pe care Neluțu Varga i l-a oferit. Mandatul acestuia va începe din vară, după terminarea actualei stagiuni din SuperLiga.

Tehnicianul de 56 de ani va avea o misiune dificilă, aceea de a-i face pe „feroviari” campioni anul viitor. De asemenea, se va dori și prezența în grupele Conference League. CFR Cluj a fost zdrobită în deplasarea de vineri de la Ovidiu, scor 1-5. Farul Constanța a făcut instrucție cu gruparea din Gruia, trecând pe poziția secundă (32 puncte), la 12 în spatele liderului FCSB. CFR Cluj a căzut pe locul patru, cu un total de 31 de puncte, cu trei în plus față de Rapid.

Dan Petrescu a semnat deja cu CFR Cluj! „Bursucul” vrea titlul sezonul viitor

În prezent, CFR Cluj este condusă de Ovidiu Hoban și Francisc Dican. Obiectivul „feroviarilor” din acest sezon este accederea în cupele europene, care pare să se îndepărteze alarmant de CFR Cluj, după eșecul usturător de la Ovidiu.

După demisia „Briliantului”, ulterior eliminării din Cupa României, Nelu Varga, patronul clujenilor, a pus ochii pe Dan Petrescu. Tehnicianul a plecat recent de pe banca lui Jeonbuk (Coreea de Sud). Potrivit surselor digisport.ro, „Dan Petrescu se afla în mașină, când a semnat contractul cu CFR Cluj”.

Conducătorul CFR-ului a dezvăluit că „Bursucul” „va avea cel mai mare salariu din România”. De asemenea, Nelu Varga a vorbit și despre obiectivele pe care Dan Petrescu va trebui să le atingă pe banca „feroviarilor”.

„Petrescu va avea cel mai mare salariu din România. Nu pot să-l spun pentru că este confidential. Dacă sunt acum pe locul doi, l-am adus ca la anul să mă ducă pe primul loc. Are obligația să mă ducă în grupele Conference League și să ia titlul. Are primă de titlu și de Champions League”, a declarat Nelu Varga, conform sport.ro

Dan Petrescu nu s-a arătat dispus să preia echipa acum, pe finalul campionatului. „Bursucul” a fost fericit datorită faptului că patronul lui CFR s-a gândit la el, în vederea redresării situației formației din Gruia. Tehnicianul are mână liberă în ceea ce privește perioada de mercato.

Dan Petrescu, 224 de meciuri în Ardeal și 4 titluri cucerite

Acesta devine al patrulea mandat al „Bursucului” de pe banca CFR-ului. Iată cum s-a descurcat Dan Petrescu în precedentele aventuri din Ardeal:

  1. Primul mandat la CFR Cluj (iunie 2017 – iunie 2018) – 37 de meciuri, 23 de victorii, 10 egaluri, 4 eșecuri (2.14 puncte/meci)
  2. Al doilea mandat la CFR Cluj (martie 2019 – noiembrie 2020) – 84 de meciuri, 44 de victorii, 20 egaluri, 20 eșecuri (1.81 puncte/meci)
  3. Al treilea mandat la CFR Cluj (august 2021 – 8 iunie 2023) – 103 meciuri, 55 de victorii, 21 egaluri, 27 eșecuri (1.81 puncte/meci).

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare