Dan Petrescu, întâlnire de taină cu Jose Mourinho! Antrenorul lui CFR a dezvăluit ce a discutat timp de două ore cu unul dintre cei mai mari tehnicieni ai lumii!

Dan Petrescu (56 de ani) a profitat de ocazia întâlnirii cu Jose Mourinho (61 de ani), sosit la București pentru meciul retragerii „Generației de Aur”, purtând o conversație foarte lungă cu portughezul, de aproximativ două ore.

Duelul dintre legendele României și primul 11 „All-Stars” pe care „The Special One” îl va trimite pe gazon va avea loc sâmbătă, pe data de 25 mai, începând cu ora 20:30. Arena Națională va găzdui colosalul eveniment.

Dan Petrescu a vrut să „fure” meserie de la fostul tehnician al lui Chelsea, Inter sau Real Madrid

Jose Mourinho, rămas liber de contract după despărțirea de AS Roma, se va ocupa de pregătirea superstarurilor din fotbalul internațional care vor fi prezente pe gazonul celui mai mare stadion al țării.

„Bursucul” Petrescu a profitat de faptul că Mourinho este prezent în România, încercând să afle de la lusitan câteva secrete despre antrenorat. Actualul tehnician al celor de la CFR Cluj a vrut să „îl tragă de limbă” pe portughez, în vederea obținerii unor informații legate de tactica pe care o va adopta în marele meci de la București.

„M-am întâlnit deja cu Mourinho, am vorbit două ore cu el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și este clar că ai de învățat de la un astfel de antrenor. Și el mă știa foarte bine!”, a comunicat Dan Petrescu

De asemenea, „Super-Dan” a discutat și despre selecția pe care a făcut-o Gică Popescu. S-a declarat nemulțumit, în spirit de glumă, pentru că fostul său coechipier din „Generația de Aur” a chemat în tabăra adversă jucători retrași de scurt timp din activitate.

„Este foarte frumos că ne putem vedea cu jucătorii care au făcut istorie. Pregătirea mea pentru meci? Nu am cuvinte (râde)! Noi facem greșeli din acestea și invităm jucători tineri, eu i-am spus lui Gică Popescu să cheme jucători de peste 60 de ani, dar cred că nu au vrut să vină. Cred că pe Selymes nu l-am mai văzut de mult, dar și pe Filipescu. Iar cu Selymes am fost prieten bun…”, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj

„Mou” a discutat despre cel mai mare regret al său

La sosirea în România, lusitanul care a trecut pe la Real Madrid și Chelsea a fost întâmpinat la aeroport de jurnaliști, care, printre altele, l-au întrebat pe tehnicianul portughez despre viitorul său în antrenorat.

Jose Mourinho a dezvăluit că, la un moment dat, a spus pas unei oferte venite din partea naționalei lui Cristiano Ronaldo. Refuzul îl „bântuie” și în prezent. După părerea sa, Portugalia dispune de un lot foarte valoros. „Mou” consideră că lusitanii au șanse de a cuceri trofeul în Germania, la EURO 2024, performanță atinsă și în 2016.

(n.r. – despre decizia de a refuza) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens, o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament.

Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial. Aș lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Mourinho pentru Antena 3.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare