Dan Nistor, lovit de un steward după Hermannstadt – U Cluj 1-1: ”Putea să-mi fie tată! Noroc să sunt de la țară și sunt puternic”

FC Hermannstadt și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, duminică, într-o partidă din etapa a 3-a a play-out-ului din Superligă.

Ianis Stoica a deschis scorul pentru Hermannstadt, în minutul 31, iar golul egalizator a picat la una dintre ultimele ocazii ale meciului, din piciorul lui Daniel Popa, în minutul 90+7.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj se menține pe locul 8, cu 26 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt este pe locul 9, cu 24 de puncte.

Dan Nistor, scandal uriaș după meci: ”Un domn m-a lovit!”

Imediat după meci, Dan Nistor, jucătorul celor de la U Cluj, a mers spre tribuna unde se afla băiatul său pentru a-l lua alături de el pe teren.

Însă, din exces de zel, așa cum se vede des pe stadioanele din România, unul dintre stewarzii aflați de pază la arenă nu a vrut sub nicio formă să-i permită puștiului să meargă alături de tatăl său, de favoriții săi.

”Domnul”, așa cum i-a spus Dan Nistor la flash-interviuri, a luat mult prea în serios meseria pe care o are și, din spusele fotbalistului, chiar l-a lovit pe acesta, în tentativa de a-l îndepărta de zona în care se afla fiul său.

Într-un final, spiritele s-au calmat după ce mai mulți oficiali ai echipei din Cluj au mers în zonă și l-au luat pe băiat pe sus, peste dorința stewardului care părea chitit să-l ”aresteze” în tribună pe puștiul lui Dan Nistor.

Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul. Dar eu îi urez sănătate. E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot.

Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit. Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic. Nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale. Sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren”, a declarat Dan Nistor, conform orangesport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare