Dan Alexa are o presimțire în cazul lui Edi Iordănescu! Ce părere are tehnicianul despre viitorul selecționerului pe banca tehnică

După eliminarea usturătoare de la EURO 2024, Edi Iordănescu (46 de ani) a dat de înteles că nu va mai continua pe banca tehnică a echipei naționale.

Dan Alexa, „Dacă lui Edi îi satisfac toate dorințele, va rămâne”

Contractul lui Edi Iordănescu la echipa națională s-a terminat odată cu eliminarea României de la EURO 2024. În urma acestui lucru, Edi ar urma să plece. Însă, Dan Alexa (44 ani) simte total altceva. „Feeling-ul” antrenorului îi spune că Edi Iordănescu va rămâne la cârma naționalei dacă FRF îi va îndeplini toate dorințele. 

Edi trebuie păstrat. El stă bine din punct de vedere financiar, nu cred că partea aceasta e foarte importantă pentru el. E un antrenor care mereu a pus cariera pe primul plan.

E o mare provocare un Campionat Mondial, e total diferit față de un Euro. M-aș bucura să rămână. De fapt, suntem obligați să-l ținem pe Edi Iordănescu. Cu cel mai slab lot de la Euro, am reușit să trecem de grupe, apoi în <optimi> și am produs acest entuziasm. E meritul lui în proporție mare, alături de cei din Federație, care au avut încredere în el și i-au oferit toate condițiile.

Mulți antrenori n-au avut încredere în națională. El a acceptat să vină, ne-a calificat de pe primul loc la Euro, apoi ne-am calificat și în optimile turneului final. Am avut 25.000 de fani în tribune la fiecare meci și alte câteva zeci de mii pe străzile din orașele țării.

Edi trebuie ținut, trebuie să ne facem un obiectiv din asta. Și am un feeling: dacă lui Edi îi satisfac toate dorințele, va rămâne. Urmează provocarea Mondialului, iar emoția oferită de acest Euro poate fi decisivă.” a declarat Dan Alexa, la gsp.ro.

Răzvan Burleanu, anunț important despre viitorul lui Edi Iordănescu

Odată cu revenirea delegației României înapoi în țară, Răzvan Burleanu (40 de ani) a oferit declarații în privința aventurii de la EURO 2024. Printre subiectele dezbătute, președintele Federației Române de Fotbal a făcut un anunț important despre viitorul selecționerului Edward Iordănescu.

„(n.r. Care sunt diferențele între ceea ce își dorește selecționerul și ceea ce își dorește FRF? De ce nu s-a semnat acel contract?) Nu e absolut nicio diferență. Dacă e să ne uităm, pur și simplu, la cronologia acțiunilor, selecționerul și-a dorit foarte mult ca, pe perioada Euro, să nu mai discutăm despre acest subiectNoi, ca federație, am respectat acest lucru, pentru că odată ajunși în Germania, obiectivul selecționerul, staffului tehnic, al tuturor, era cu totul altul.

Astfel încât după cum vă spuneam mai devreme, sunt încrezător că în maxim o săptămână, vă putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu alături de echipa națională. Planul B e tot Edi Iordănescu!” a spus președintele FRF.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare