Cum s-a lăsat de băutură Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului Galați a dezvăluit ce l-a făcut să renunțe la alcool

În trecut, antrenorul Oțelului Galați a recunoscut că a avut mari probleme cu băutura. Totul s-a întâmplat în momentul în care Dorinel Munteanu a împlinit vârsta de 50 de ani, alegând să ofere o declarație pe această temă.

Tehnicianul de pe banca celor de la Oțelul Galați a fost implicat într-un scandal uriaș recent, după ce le-a adus jigniri rasiale suporterilor de la Rapid, în Giulești, la meciul direct dintre cele două echipe. Cu toate acestea, Dorinel Munteanu a scăpat doar cu o amendă și un avertisment.

Antrenorul Oțelului Galați, dezvăluiri cutremurătoare: „Nu-mi venea să cred cum ajunsesem”

La acel moment, Dorinel Munteanu a afirmat cum s-a putut îndepărta de acest viciu. Actualul antrenor al clubului de la malul Dunării slăbise foarte mult din cauza alcoolului. Acesta a precizat că era „umflat la față, neîngrijit”, în acea perioadă.

Motivul pentru care „Munti” căzuse în patima băuturii? Începutul problemelor în relația cu fosta sa soție, Simona. Acesta a discutat și despre pasiunea pe care o dezvoltase în trecut față de vânătoare.

„Ajunsesem la 98 de kilograme, eram umflat la față, neîngrijit. Treceam printr-o perioadă foarte grea. Totul a început prin 2014, când au apărut primele semne că eu și cu Simona vom divorța. Am început să uit de mine, am intrat în niște anturaje, mergeam des la vânătoare, acolo unde «repriza a treia» e cea mai importantă și cea mai lungă. Era repriza în care începea petrecerea de după vânătoare. Iar eu am început să beau tot mai mult.

Mă uitam în oglindă și nu-mi venea să cred cum ajunsesem. Și într-o zi am spus «Gata! Stop! Oprește-te!». Nu a fost deloc ușor, dar am avut voință, ambiție, am avut-o și pe soția mea alături, la fel și pe duhovnicul meu, părintele Crișan. Cu ajutorul lor am reușit. Nu a fost nevoie să fac vreo cură de dezalcoolizare. Cum am făcut? Într-o zi am decis că nu mai vreau să duc acel gen de viață. Și am luat-o pas cu pas, zi de zi”, a dezvăluit Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

În anul 2015, Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare din cauza alcoolului. Acesta s-a urcat băut la volan în 2014, iar oamenii legii i-au „oferit” o interdicție de doi ani în ceea ce privește șofatul.

„Renașterea” lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a continuat, vorbind despre modul în care a putut renunța la alcool, dezvăluind cum l-a ajutat partenera sa de viață: „O perioadă mi-am propus să nu mai beau nimic până la prânz. Apoi să nu mai beau până la ora 15:00. Și tot așa, am tot împins autointerdicția până când, după câteva luni, am ajuns să nu mai beau deloc. În tot acest timp am reînceput să fac sport, să merg la sală, la alergare, împreună cu soția mea. Iar acum am ajuns iar la 80 de kilograme. Gândiți-vă că aveam 77 când jucam fotbal! Iar viața mea a revenit la normal”.

„Munti” a vorbit și despre unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale: pierderea proprietății de la Koln. La finalul interviului, a tras nădejde că, la un moment dat, va ajunge din nou în poziția de a avea o casă în superbul oraș din Germania.

„Am rămas, printre altele, inclusiv fără proprietatea de la Koln, pe care a luat-o fosta soție. Nici în afaceri nu mi-a mers foarte bine. Aveam o firmă de transport unde am pierdut câteva sute de mii de euro. Dar cine nu pierde în afaceri?! Nu mai sunt la nivelul financiar la care am fost, dar e ok, nu mă plâng. Mai am o bază sportivă la Reșița și alte mici afaceri. Nu produc foarte mult, dar important e că mi-am revenit, că sunt gata să mă apuc de treabă, să antrenez, pentru că asta îmi place cel mai mult. Și, cine știe, poate că am să pot, cândva, să îmi cumpăr iar o casă la Koln”, a mai spus Dorinel Munteanu, în încheiere.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare