Cum l-au descris turcii pe Cristi Manea, fotbalistul dorit de Galatasaray! A plecat cu scandal de la CFR

Zilele trecute, CFR a anunțat plecarea lui Cristi Manea, fotbalistul cu cinci titluri de campion alături de formația din Gruia.

Cristi Manea, lăudat pentru polivalența sa în Turcia

Cristi Manea nu traversează cel mai bun moment al carierei, însă plecarea de la CFR îi poate aduce fotbalistului un transfer important. Chiar dacă nu a mers alături de România la turneul final din Germania, fundașul are șanse mari să ajungă la Galatasaray, iar agentul său se află în discuții cu oficialii clubului.

Până atunci, informația că Manea ar putea ajunge la Galatasaray s-a răspândit în presa din Turcia, iar jurnaliștii au remarcat polivalența fotbalistului, dar și faptul că este crescut la academia lui Gică Hagi, legenda clubului Cim Bom.

Galatasaray l-a pus pe agenda sa pe Cristian Manea, al carui contract la Cluj se va incheia pe 1 iulie. Starul român, a cărui poziţie principală este de fundaş dreapta, poate juca pe fiecare parte a apărării. Și-a început cariera de fotbalist la academia lui Hagi, legenda lui Galatasaray„, au notat turcii.

Cristi Manea, făcut „nesimțit” de Neluțu Varga

Cristi Manea a fost atacat extrem de dur și de omul care l-a plătit timp de 7 ani. Neluțu Varga nu vrea să mai audă de jucătorul care a cerut un salariu peste posibilitățile celor din Gruia și pe care l-a făcut „nesimțit”.

Între timp, Cristi Manea și-a luat la revedere de la fanii ardeleni.

”Salutare, prieteni CFR-iști. Vreau să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru tot ceea ce am trăit alături de voi în cei 7 ani minunați. A fost o onoare și un privilegiu pentru mine să îmbrac tricoul acestei echipe, să lupt alături de voi pe teren și să reușim să câștigăm 5 campionate și două Supercupe.

Clujul a devenit casa mea adevărată pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit fetițele mele pe lume. Au fost ani plini de emoții care cu siguranță sunt niște amintiri care vor rămâne mereu. Vreau să vă urez mult succes în competițiile viitoare și sunt sigur că veți continua să faceți performanță”, a fost mesajul lui Cristi Manea.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare