Cum îl ajută Olympiakos pe Gigi Becali să-l cumpere pe Louis Munteanu de la Fiorentina. Strategie diferită faţă de Dan Şucu

Finala Conference League, pierdută de Fiorentina, 0-1 cu Olympiakos, miercuri seară, ar putea funcţiona în favoarea lui Gigi Becali. Patronul FCSB bănuieşte că gruparea toscană are nevoie de bani în acest context şi că va mai renunţa din pretenţii la preţul lui Louis Munteanu.

Până azi, oferta finanţatorului campioanei era de 1,2 milioane de euro. A mai adăugat 100.000 de euro la această sumă.

Becali vrea să profite de eşecul Fiorentinei

Italienii cer 1,5 milioane de euro în schimbul atacantului pe care l-au împrumutat la Farul, sezonul trecut. Vestea proastă pentru Becali este că Dan Şucu pune banii jos, ca să-l aducă pe internaţionalul de tineret la Rapid. În schimb, strategia patronului FCSB este de a adăuga câte 100.000 de euro la fiecare negociere.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși.

Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a declarat Gigi Becali.

Sezonul Louis Munteanu a bifat 36 de prezențe la Farul. A strâns 12 goluri și 5 pase de gol.

De ce nu poate Hagi să-l ţină pe Louis Munteanu

Calculele lui Hagi au fost simple: dacă ar plăti suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu, atunci ar cheltui un sfert din bugetul clubului pe anul viitor, dintr-un „foc”.

„La bugetul nostru e greu să te bați acolo sus. Nu poți să te bați cu bugete de 10, 12, 15 milioane. Noi avem buget de 6 milioane de euro. E greu să te bați, dar chiar și așa, am avut și noi victorii mari, cu echipe cu buget superior nouă.

Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv”, a afirmat Gică Popescu, preşedinte la Farul, pentru Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare