Cum a fost numit Gică Hagi în presa din Anglia! Celebrul Gary Lineker a folosit un singur cuvânt

Gică Hagi (59 de ani) continuă să fie lăudat în presa din străinătate, datorită carierei sale impresionante de pe vremea când era fotbalist.

Gary Lineker, despre Gică Hagi: „Absolut genial”

Înaintea turneului final din Germania, televiziunile din Anglia au analizat naționalele prezente la EURO 2024. Actualul specialist tv, Gary Lineker, consideră că Ianis Hagi este jucătorul – vedetă al României și cel care are capacitatea de a produce surpriza din tabăra lui Edi Iordănescu.

Totodată, Lineker l-a amintit și pe Hagi senior, despre care a spus că a fost un adevărat geniu ca fotbalist.

„Unul dintre jucătorii lor vedetă este Ianis Hagi, care este jucător la Rangers. Este fiul lui Gheorghe Hagi, care a fost un fotbalist absolut genial”, a spus Gary Lineker.

Turcia sau Scoția, variantele lui Ianis Hagi

Revenit după împrumutul de un sezon de la Alaves, Ianis Hagi este gata să demonstreze de ceea ce este în stare. Internaționalul român și-a revendicat tricoul cu numărul 10, purtat până acum de Nicolae Stanciu, iar presa din Scoția este la curent cu toate detaliile de genul acesta.

Britanicii vor sta cu ochii pe Ianis Hagi, care ar avea șanse, totuși, să continue la Rangers, doar în condițiile în care să facă un turneu final reușit. În caz contrar, românul este așteptat să meargă în Turcia.

Unul care va căuta un rol principal este Ianis Hagi, căruia i s-a oferit celebrul număr vechi al tatălui său, deoarece creatorul de joc Rangers visează să fie talismanul României.

Tricoul cu numărul 10 este obișnuit să-l aibă pe Hagi pe spate, iar juniorul va dori să demonstreze că este demn de onoare. Vorbește multe despre mentalitatea lui Hagi, care este dispus să accepte presiunea și responsabilitatea decât să se ferească de ele.

Dacă se descurcă bine, ar putea fi un moment cheie în cariera lui. Philippe Clement îl va urmări, dar la fel vor face și șefii de recrutare din toată Europa și din restul lumii. Dacă Hagi va juca la nivelul la care este capabil, ar putea să obțină același număr la Rangers, dacă nu, Turcia pare să fie cea mai probabilă destinație„, au scris scoțienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare