Cu ce rămâne România după participarea la EURO 2024 Răspunsul emoționant oferit de Denis Drăguș: mesaj clar pentru tinerii din țara noastră

România a fost eliminată de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, după ce a fost învinsă de „portocala mecanică” la Munchen cu scorul de 3-0.

La final, atacantul Denis Drăguș, titularizat de selecționerul Edi Iordănescu și în această partidă, și-a manifestat în primul rând, în mod firesc, regretul față de această înfrângere.

Denis Drăguș, discurs emoționant la finalul meciului România – Olanda 0-3 din optimile de finală de la EURO 2024

El a spus că a simțit în teren că se putea mai mult în acest joc, în special în primele 15 minute. Totuși, chiar și în aceste condiții, fotbalistul a ținut să precizeze că este extrem de recunoscător pentru tot ce a trăit la acest turneu final din Germania.

Nu în ultimul rând, Denis Drăguș a dorit să scoată în evidență faptul că, din punctul său de vedere, în urma parcursului de la acest Campionat European, tinerii din România au primit lecția legată de faptul că prin determinare și muncă imposibilul poate deveni posibil.

„E clar că ne doare, ne-am dorit să mergem cât mai departe în această vară, să ne bucurăm cât mai mult de acești români minunați care ne-au susținut mereu. Din păcate, ne-am oprit aici, ne pare rău că nu am putut mai mult, dar am dat totul și sperăm că ăsta poate să fie un exemplu pentru cei mai tineri.

Detaliile fac diferența la nivelul ăsta, am început bine, de asta suntem un pic supărați, am arătat că puteam să ne batem de la egal la egal, să facem mai mult, poate chiar să trecem, dar am primit gol și de acolo s-a schimbat.

Senzațional! Eu unul sincer sunt fără cuvinte pentru tot ceea ce s-a întâmplat aici, suporteri, susținere și tot ce am avut parte în Germania. Rămâne speranța pe care am dat-o românilor, inspirația pe care am putut să le-o transmitem copiilor. Oricât de mic ai fi, dacă pui suflet și dai totul, poți face lucruri mari”, a spus Denis Drăguș pentru PRO TV la finalul meciului România – Olanda 0-3.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare