Cristiano Ronaldo cere, iar Al Nassr oferă! Salariu de 19.000.000€ pentru un fost coechipier al portughezului

Cristiano Ronaldo (39 de ani) continuă să atragă din ce în ce mai mulțe staruri la Al Nassr.

După super transferurile lui Laporte, Brozovic, Telles și Sadio Mane la echipa unde evoluează Ronaldo, un alt jucător de top și-a dat acordul să semneze cu Al Nassr.

Wojciech Szczesny a acceptat oferta arabilor

Wojciech Szczesny (34 de ani) evoluează din 2017 pentru Juventus. Acesta a fost transferat în schimbul sumei de 19 milioane de euro de la Arsenal.

După șapte ani și 252 de meciuri pentru ”Bătrâna Doamnă”, portarul polonez a decis să plece de la Juventus.

Potrivit jurnaliștilor englezi de la The Athletic, portarul a ajuns la un acord verbal cu Al Nassr. Oficialii echipei lui CR7 i-au oferit un salariu anual de 19 milioane de euro și un contract valabil timp de două sezoane.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Wojciech Szczesny este de 6 milioane de euro.

Și din partea conducerii lui Juventus există acceptul pentru transferul lui Szczesny. Mutarea este aproape să se concretizeze, întrucât ”Bătrâna Doamnă” este foarte aproape de a realiza transferul lui Michele Di Gregorio, portarul celor de la Monza, cotat la 18 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo mai vrea un portughez în echipă

De când a ajuns în Arabia Saudită, Ronaldo s-a implicat în strategia de transferuri a lui Al-Nassr. Saudiții l-au transferat pe conaționalul Otavio și brazilianul Alex Telles, iar acum Ronaldo mai vrea încă un vorbitor de limbă portugheză în lot.

Potrivit presei britanice, atacantul portughez îl vrea pe Bruno Fernandes. Cei doi au împărțit vestiarul la Manchester United și sunt colegi și în prezent la naționala Portugaliei.

Desigur că banii nu sunt o problemă pe tărâmurile arabe, iar aceștia sunt gata să ofere până la 105 milioane de euro pentru a-i convinge pe cei de pe Old Trafford să renunțe la căpitanul lor. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare