Cristiano Ronaldo face transferurile la Al-Nassr! Ce alt star e pe cale să vină la arabi

Cristiano Ronaldo are de gând să rămână la Al-Nassr, echipă la care s-a transferat în iarna anului 2022. 

Cristiano Ronaldo mai vrea un portughez în echipă

De când a ajuns în Arabia Saudită, Ronaldo s-a implicat în strategia de transferuri a lui Al-Nassr. Saudiții l-au transferat pe conaționalul Otavio și brazilianul Alex Telles, iar acum Ronaldo mai vrea încă un vorbitor de limbă portugheză în lot.

Potrivit presei britanice, atacantul portughez îl vrea pe Bruno Fernandes. Cei doi au împărțit vestiarul la Manchester United și sunt colegi și în prezent la naționala Portugaliei.

Desigur că banii nu sunt o problemă pe tărâmurile arabe, iar aceștia sunt gata să ofere până la 105 milioane de euro pentru a-i convinge pe cei de pe Old Trafford să renunțe la căpitanul lor. 

Bruno Fernandes este cel mai bun jucător al echipei din Premier League. Însă, o astfel de sumă pentru un jucător care face 30 de ani la început de septembrie este chiar tentantă. 

Fernandes, unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din lume, mai are contract cu Manchester United până în 2026. Potrivit Transfermarkt, mijlocașul este cotat la 70 de milioane de euro.

În acest sezon, Bruno a fost prezent în 45 de meciuri în care a marcat 15 goluri și a oferit 11 pase decisive.

Cristiano Ronaldo, proces câștigat cu Juventus

Planul a fost ca unii dintre fotbaliștii importanți de la Juventus să accepte pentru moment astfel de tăieri salariale, care ar fi urmat să fie compensate ulterior finalizării procesului de „însănătoșire economică”

Conform jurnaliștiilor italieni de la Gazzetta dello Sport, acest lucru nu s-a mai întâmplat în cazul lui Cristiano Ronaldo, care s-a adresat unei instanțe în acest sens, iar în cursul zilei de miercuri a primit câștig de cauză.

Decizia nu este însă una definitivă. Reprezentanții clubului Juventus au anunțat că vor încerca în perioada următoare să găsească anumite soluții pentru a se apăra. Acest lucru s-ar traduce în principiu prin formularea unui apel față de hotărârea furnizată miercuri.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare