Cristi Manea este impresionat de ce a întâlnit la Rapid! „Nu credeam că în România voi mai găsi aşa ceva!”

În cursul zilei de miercuri, 10 iulie, Rapid și-a prezentat noile achiziții pentru noul sezon. Printre aceștia s-a enumerat și Cristi Manea (26 de ani) care s-a declarat uimit de ceea ce a întâlnit la clubul din Giulești.

Cristi Manea, „Avem o şansă foarte mare să câştigăm titlul”

Cristi Manea este unul dintre jucătorii cei mai importanți care au ajuns în curtea rapidiștilor. La conferința de presă în care echipa de fotbal Rapid şi-a prezentat oficial jucătorii transferaţi, Cristi Manea a declarat dacă echipa va fi unită şi fiecare va trage în aceeaşi direcţie, formaţia giuleşteană va avea o şansă mare la câştigarea titlului în noul sezon.

Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi juca în acelaşi tricou vişiniu. Am spus de multe ori că îmi place să văd suporteri mulţi în tribună şi aici i-am găsit.

Antrenorul are o mentalitate diferită şi cred eu că ne va ajuta foarte mult. Sunt impresionat de ce am găsit la Rapid, am cunoscut nişte oameni extraordinari, nu credeam că în România voi mai găsi aşa ceva!

Iar despre suporteri nici nu mai are sens să vorbesc, o demonstrează ei la fiecare meci. Avem jucători cu o calitate foarte mare şi consider că dacă vom sta bine în teren şi vom trage toţi în aceeaşi direcţie avem o şansă foarte mare să câştigăm titlul.

Asta din experienţa mea. Pentru că da, cam pe unde am fost, am câştigat câte un trofeu sau mai multe.” a declarat fostul jucător al celor de la CFR Cluj, în cadrul conferinței de presă.

Neil Lennon vrea să împrumute jucătorii tineri la alte formații

Rapid a făcut patru transferuri în această vară și i-a adus pe Luka Gojkovic, Cristi Manea, Timotej Jambor și Filip Blazek. Întrebat dacă mai are de gând să facă vreo achiziție, Neil Lennon a evitat să dea un răspuns concret și a lăsat loc de interpretări.

În schimb, Neil Lennon a fost extrem de hotărât în momentul în care a vorbit despre plecări. Tehnicianul scoțian transmis că sunt șanse mari ca anumiți jucători tineri să fie cedați unor alte echipe din această vară.

”Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îţi place să îţi faci treaba cu uşile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem nişte modificări.

Lotul este puţin cam mare în acest moment, aşa că va trebui să-l micşorăm. Câţiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutaţi către alte cluburi. În ceea ce priveşte aducerea altor jucători, vom vedea”, a spus Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare