Cristi Balaj, mesaj clar despre criza financiară și ”divorțul” de CFR Cluj: ”Îmi expiră contractul!”

Cristi Balaj (52 de ani) a prezentat realitatea din cadrul CFR Cluj, după ce în spațiul public au apărut noi detalii despre criza financiară pe care o traversează ardelenii.

CFR Cluj a pierdut primul meci din playoff, 1-2 cu Farul, și s-a îndepărtat la 8 puncte de liderul FCSB. Suficient cât Neluțu Varga să ceară socoteală. Patronul ar fi cerut măsuri urgente, iar Bogdan Mara, Marius Bilașco și Cristi Balaj ar fi între cei vizați.

Cristi Balaj, dezvăluiri despre problemele cu banii de la CFR Cluj

Sunt probleme la CFR Cluj, după rezultatele din ultima vreme. Informațiile apărute în spațiul public sunt negate de Neluțu Varga. Și președintele Cristi Balaj spune că nu a întâmpinat probleme cu banii între ardeleni.

”Am o înțelegere, la solicitarea mea, cu domnul Varga, legat de situația financiară și domnul varga și-a onorat promisiunile. Suntem în grafic. Eu am solicitat … vreau să investesc în ceva.

Ne-am înțeles de fiecare dată și nu știu de unde a apărut această discuție. S-a vorbit și despre o solicitate legată de faliment. Nu există nicio problemă.

Într-adevăr, îmi expiră contractul la vară. Domnul Varga mi-a spus că vrea să rămân pe viață la club. Mă simt foarte bine, în acest moment facem un pas în spate pentru a ne lua avânt”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.

Potrivit informațiilor, Cristi Balaj, Bogdan Mara și Marius Bilașco ar fi neplătiți de 6 luni. Mai mult de atât, Neluțu Varga i-ar fi cerut ca președintele să plece

”Am mare încredere în Adrian Mutu și suntem alături de el. Nu a fost niciun antrenor pe care CFR Cluj să nu îl susțină.

Pentru noi e foarte important să jucăm în grupele unei competiții europene. Nu vă ascund faptul că pentru mine supărarea a fost mare că nu ne-am calificat în grupele Conference League. Am avut neșansa să jucăm cu cei de la Adana într-un moment foarte bun al lor.

Am suferit la capitolul dezvoltare din cauza faptului că nu am participat la o competiție europeană.

Atât timp cât matematic există șanse, e normal să nu renunți. Indiferent ce scrie în contract, toți antrenorii care au fost sau vor fi vor avea un sprijin necondiționat la CFR”, a mai declarat Balaj la Digi Sort.

„Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat.
Neluțu Varga

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare