Cristi Balaj, atac violent la arbitri după egalul lui CFR Cluj cu Sepsi: ”Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?!”

Cristi Balaj (52 de ani) s-a lansat într-o tiradă asupra arbitrilor de la meciul cu Sepsi, pe care i-a acuzat pentru că nu au acordat un penalty pentru CFR Cluj. Președintele ardelenilor l-a luat la țintă și pe Kyros Vassaras.

CFR Cluj remizează cu Sepsi, 1-1, și este ca și ieșită din lupta pentru campionat. ”De ce puneți presiune, nu a fost niciodată obiectivul meu”, a izbucnit Adi Mutu. Nervozitatea de la CFR a fost trădată și de Cristi Balaj.

Cristi Balaj acuză arbitrajul cu Sepsi, dar și pe Vassaras

Președintele clujenilor crede că Găman trebuia să fluiere un penalty pentru CFR Cluj în startul partidei.

„Am primit lovituri de pedeapsă împotrivă pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.

Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii. Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact?

Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?

Din păcate, și la golul marcat de noi, înaintea cornerului, a fost ofsaid. În acel moment trebuia deja să fie 1-0 pentru noi!

Totul a culminat cu faza din minutul 84, când Otele e în spatele fundașilor și e oprit. Nu există o împingere evidentă care să justifice intervenția arbitrului la faza cu Michael! Să inventezi tu un henț, un fault?!”, a declarat, foarte nervos, Cristi Balaj pentru Prima Sport.

Sepsi – CFR Cluj 1-1

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – Oroian, N. Păun, Kallaku, Fl. Ștefan – Ștefănescu, Debeljuh, K. Varga
Rezerve: D. Moldovan – Tănasă, Dumitrescu, Popsa, Oteliță, Aganovic, Alimi, Rondon, R. Varga, Safranko
Antrenor: Bernd Storck

CFR Cluj: Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoș, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich – Cimpoesu, Abeid, Aussi, Al. Radu, R. Filip, Fica, Ciupei, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitru: George Găman (Craiova) / A1: Ferencz Tunyogi (Zalău) / A2: Ciprian Danșa (Satu Mare) / Arbitru VAR: Claudiu Marcu (Constanța) / Arbitru AVAR: Andrei Constantinescu (București) / R1: Marius Omuț (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (București)

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare