Crește presiunea pe Edi Iordănescu: ”Mitriță n-are loc la națională de-un pușcaș alibec?!”

Alexandru Mitriță (29 de ani) continuă seria meciurilor foarte bune realizate în tricoul celor de la Universitatea Craiova, iar lumea așteaptă cu nerăbdare următoarul pas al lui Edi Iordănescu în privința sa: îl va ignora cum a făcut-o până acum sau îl va chema la lot, din postura de cel mai în formă jucător român din Superligă al momentului?

  • Mitriță a adunat 13 goluri și 11 pase decisive la Craiova, în acest sezon de Superligă, în 30 de meciuri jucate.
  • 3.200.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Mitriță, conform transfermarkt.de.

Cornel Dinu îl cere pe Mitriță la națională!

Legendarul Cornel Dinu a urcat și el în ”barca” celor care susțin că Alexandru Mitriță merită să facă parte din lotul național al României în continuare. Poate chiar și pentru EURO 2024.

Căpitanul oltenilor pare că s-a maturizat foarte mult, iar greșelile din trecut îi servesc drept combustibil în fața ambițiilor actuale.

Aleargă, pasează, șutează, face totul pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu că este un alt jucător: mult mai responsabil. Pentru moment, Edi Iordănescu pare ”să nu aibă semnal”.

Cornel Dinu a titrat, în fanatik.ro, în stilul său ultracunoscut: ”Și Mitriță n-are loc la națională de-un pușcaș alibec?!”.

Apoi, fostul selecționer al României a ”forat” mai adânc în subiect, pentru a lăsa de înțeles că nu este de acord cu actualul șef al naționalei, Edi Iordănescu.

…Mitriță, care dă gol a patra etapă la rând, plus vreo 3 pase de gol și alte pase luminoase, dar care tot n-are loc în naționala familiei Iordănescu… Unde o mazetă ca Pușcaș și un fițos ca Alibec sunt „piese” răsuflate pe care se contează cu speranța porcului de Crăciun sau a bietului miel de apropiatul Paște…”, a completat Cornel Dinu, conform sursei citate.

  • 18 meciuri și 3 goluri a adunat Alexandru Mitriță pentru naționala României, până în acest moment.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare