Corvinul Hunedoara, dezlănțuită pe piața transferurilor! Încă o mutare pentru un sezon istoric în Europa

Florin Iacob (30 de ani) este noul jucător al celor de la Corvinul Hunedoara. Portarul a semnat cu deținătoarea Cupei României imediat după ce a plecat de la UTA Arad.

Corvinul Huneodara a avut de ales între o participare în cupele europene și posibilitatea promovării în Liga 1. Jucătorii și cei din conducerea clubului nu au stat prea mult pe gânduri. Au decis pentru o participare în Europa League, unde speră să facă istorie. Cu gândul la performanțe fără precedent, Florin Maxim și ai lui au trecut la treabă. Iar seria mutărilor este impresionantă.

Florin Iacob, transferul de top reușit de Corvinul Hunedoara

Desley Ubbink (30 de ani), Sergiu Buș (31 de ani), Roger Junio (28 de ani), Jimmy King Otega (18 ani), Taiye Abolaji Rasaq (18 ani), Odejobi Toheeb Babatunde (18 ani), Goodnews Ibuchi Chukwu Jr. (18 ani) și Alexandru Gîrbiță (24 de ani) sunt transferurile reușite de Covinul Hunedoara în perspectiva unui parcurs în cupele europene, pe care hunedorenii îl speră cât mai lung.

Portarul din Brașov tocmai a fost anunțat oficial de hundoreni.

„Florin Iacob este noul jucător al Corvinului! Fostul portar şi căpitan al UTA-ei se va alătura lotului corvinist în cantonamentul de la Rogla, la câteva zile după ce s-a despărţit de “Bătrâna Doamnă”.

În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul originar din Braşov a petrecut aproape cinci ani la Arad, devenind, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albilor, prestaţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

El are la activ promovarea în primul eşalon cu gruparea arădeană, petrecând apoi patru sezoane consecutive între buturile acesteia. De altfel, doar în stagiunea precedentă, el a apărta poarta roş-albilor în 31 de rânduri, în campionat şi Cupă.

În vara lui 2021, când selecţioner al naţionalei era Mirel Rădoi, Florin Iacob a fost convocat pentru „dubla” amicală cu Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

În cariera sa, Florin Iacob a mai trecut pe la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

Bun venit, Florin! Multă baftă în poarta Corvinului!”, a notat Corvinul Hunedoara.

  • 550 de mii de euro este cota lui Florin Iacob, conform Transfermarkt

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare