Cornel Țălnar reacționează dur în scandalul cu nașul Cornel Dinu! Acuzații de tâlhărie între cei doi foști mari dinamoviști

Cornel Țălnar (67 de ani) spune că nu va face niciodată politică și că nașul său, Cornel Dinu (75 de ani), greșește în scandalul în care cei doi foști mari dinamoviști se bat pentru un apartament din Calea Moșilor, București.

Foști mari jucători ai lui Dinamo, buni prieteni și chiar rude prin alianță, Cornel Dinu și Cornel Țălnar sunt în tabere diferite într-un scandal cât casa. ”Procurorul” îl acuză pe Țălnar de tâlhărie, când acesta îi pretinde apartamentul din București, câștigat în instanță. De partea cealaltă, ”Țânțarul” se apără și declară că apartamentul din Calea Moșilor îi aparține în acte, chiar dacă Dinu afirmă că l-a plătit cu 10 mii de dolari.

Cornel Țălnar, despre acuzațiile lui Cornel Dinu: ”Doamne ferește!”

Țălnar l-a dat în judecată pe Cornel Dinu în urmă cu șase ani.

„Nu mă mai interesează ce spune Dinu. Dinu… îmi pare rău, e nașul meu, îl iubesc, îl respect, dar, mă rog, procesul l-am câștigat și cu asta basta. Mă chinui de șase ani să câștig acest proces. Și, până la urmă, l-am câștigat la Curtea Supremă și nu mai există niciun fel de dubiu asupra acelui apartament.

Dânsul face ce crede. Eu am vrut să mă întâlnesc cu dumnealui acum șase ani, când a început procesul. Nu a vrut și i-am spus: «Băi, nașule, e apartamentul meu în acte și în tot ce vrei». Mă rog, am câștigat și cu asta basta.

(n.r. Dinu a spus că „relațiile liberale” v-au ajutat să câștigați procesul) Ce relații liberale? Doamne ferește! Eu nu cunosc și chiar nu am nicio treabă cu niciun partid. Sunt un om care nu voi face niciodată politică. Chiar nu știu la ce se referă. Eu tot timpul am vrut să mă împac cu el, dar, dacă el a ținut-o pe a lui, asta e viața.

Este foarte trist, pentru că noi am avut una dintre cele mai solide și bune relații care puteau exista. Eu îl voi respecta toată viața, pentru că e nașul meu”, a declarat Cornel Țălnar pentru Playsport.

Cornel Dinu, despre Țălnar: ”Consider că este o tâlhărie”

Într-o reacție pentru Gsp, Cornel Dinu s-a declasrat foarte afectat după ce judecătorii l-au obligat să înapoieze apartamentul din Calea Moșilor.

„Ce să mai zic?! El (Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el. Ori suma era pentru apartament. El și soția lui, Dumnezeu s-o ierte!, s-au mutat în apartamentul ăla în 1978, au stat acolo până în 1988, apoi au plecat.

Dragă, e vorba de onoare, de educație, eu consider că este o tâlhărie la adresa mea. Punct. Sunt convins că așa-zisele cunoștințe și relații liberale ale lui Țălnar Cornel au făcut diferența, nu mă mai interesează subiectul”, a declarat Dinu pentru sursa amintită.

„Țălnar, finul pe care l-am ajutat eu, că l-am pus antrenor de vreo șase ori, în ’91, toți prietenii știu asta, i-a dat nevastă-mea 10.000 de dolari pe un apartament pe Moșilor și, fiind juristă, i-a luat actele originale… noi n-am folosit apartamentul, l-am renovat când s-a însurat fi-miu, în 2011, a stat el vreo doi ani, am stat și eu când am renovat casa de lângă Televiziune, am închiriat vreo doi ani, și acum m-a dat în judecată că e apartamentul lui.
Cornel Dinu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare