Constantin Budescu a debutat la noua echipă! A început ca rezervă și a intrat pe parcurs

Constantin Budescu (35 de ani) s-a despărțit de Farul la finalul sezonului, după doar un sezon petrecut sub comanda lui Gică Hagi (59 de ani).

Constantin Budescu a debutat pentru Gloria Buzău

Sosit la Gloria Buzău în urmă cu câteva zile, Constantin Budescu și-a făcut debutul pentru trupa antrenată de Andrei Prepeliță. Mijlocașul a intrat pe parcursul amicalului cu Hermannstadt, încheiat cu scorul de 0-1, disputat pe fostul stadion IMGB din București.

La această partidă a fost prezent și Dragoș Grigore, celălalt fotbalist cu nume ajuns la Gloria Buzău în această vară.

Rămâne de văzut în cât timp va ajunge Constantin Budescu la o formă sportivă optimă, ținând cont că nu a mai jucat din luna martie. În plus, Magicianul este recunoscut pentru faptul că a avut mereu o problemă cu kilogramele.

Constantin Budescu, dorit de 3 cluburi din România

Liber de contract în ultimele săptămâni, Constantin Budescu a fost dorit de trei echipe din România, înainte de a se înțelege cu Gloria Buzău. Potrivit Digi Sport, UTA Arad și FC Argeș s-au interesat și ele de aducerea mijlocașului, care a ales în cele din urmă să lucreze cu Andrei Prepeliță.

Cel mai probabil, Budescu a ales să meargă la Buzău datorită distanței mici până la Ploiești, acolo unde locuiește fotbalistul. În perioada în care evolua pentru Astra, FCSB sau FC Voluntari, „Budi” făcea naveta spre orașul natal înainte și după antrenamente.

La finalul anului 2020, Constantin Budescu făcea un anunț triumfător și declara că abia de atunci se apucă de fotbal. În cele din urmă, fotbalistul a scăzut din turație, iar din noul sezon va juca pentru o nou-promovată.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare