Conducerea lui Dinamo aruncă vina pe fanii CSA Steaua pentru violențele din partida cu UTA! Nicolescu anunță măsuri fără precedent

Andrei Nicolescu a dezvăluit că a fost chemat la Poliție după incidentele de la meciul Dinamo – UTA. Administratorul special al ”câinilor” anunță măsuri foarte dure pentru stoparea violențelor.

Miercuri, 20 martie, 26 de persoane au primit mandate de aducere sau citații, în urma evenimentelor de la ”Arcul de Triumf”, din urmă cu 12 zile. Atunci, grupări ale dinamoviștilor s-au bătut cu fanii celor de la CSA Steaua, care au venit la stadion în ajutorul „fraților” de la UTA.

Andrei Nicolescu dă vina pe fanii CSA Steaua și anunță măsuri drastice

Dinamo va trebui să plătească 10 mii de euro pentru a acoperi pagubele de la Dinamo – UTA. În urmă cu 12 zile, fanii s-au luat la bataie pe arena de lângă Mănăstirea Cașin.

”Am fost la poliție pentru că a fost creat un prejudiciu acolo, iar noi suntem clubul organizator. Am fost obligați să facem acest lucru, dacă nu făceam asta eram văzuți altfel. Nici noi nu știm foarte multe detalii. Noi vom plăti, pentru că nu putem să nu facem asta.

Vom lua deciziile atunci când vom cunoaște toate deciziile, dar nu pot să vorbesc acum pentru că nu știm nimic concret. Important este clubul în această poveste, iar clubul trebuie păstrat în afara oricărei probleme”, a spus Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Nicolescu: ”Vom face scanări ca la aeroport”

Administratorul special al lui Dinamo spune că va avea toleranță zero față de ultrași. Una dintre măsurile pe care le va lua în calcul este scanarea suporterilor.

”Vrem să luăm măsuri și vom lua măsuri pentru a ne asigura că astfel de evenimente să nu se mai întâmple niciodată într-un stadion unde noi suntem organizatorii evenimentului.

Am luat deja legătură cu o firmă specializată pentru scanare în ceea ce privește intrarea în stadion, pentru că vrem să descurajăm acest lucru și vom ajunge să facem scanări ca la aeroport, dacă asta e măsura pe care trebuie să o luăm”, a mai afirmat Andrei Nicolescu.

Avem o relație foarte bună cu cei de la Arcul de Triumf, de la Arena Națională. Ne-am respectat mereu obligațiile. Nu avem o problemă legată de colaborarea cu ei
Andrei Nicolescu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare