Cine a fost marea iubire a handbalistei Cristina Neagu. S-a îndrăgostit de fratele celei mai bune prietene

Cristina Neagu a ajuns la 35 de ani şi se gândeşte să se retragă din activitate. A renunţat deja să mai joace pentru echipa naţională.

După ce va decide să abandoneze cariera de handbalistă profesionistă, ea se va îndepărta însă, măcar pentru o vreme, de sportul pe care l-a practicat din copilărie.

A trăit momente frumoase şi în dragoste

În tot acest timp, în care a făcut performanţă pe terenul de handbal, Cristina Neagu a avut timp şi pentru viaţa personală. Este fană a mai multor sporturi, printre care și fotbalul, și chiar s-a iubit cu un fotbalist.

Marea ei dragoste a fost Dacian Vizitiu, fratele celei mai bune prietene ale ei, handbalista Patricia Vizitiu. Cristina şi Dacian au avut o relaţie în perioada 2008-2012. Acesta a jucat la Petroșani și Rm. Vîlcea și e cu un an mai mare decât cea poreclită „Messi din handbal”.

„O cunosc pe Cristina de cinci ani. Ea e foarte bună prietenă cu sora mea. Timp de doi ani, între noi a fost doar o prietenie platonică.

Apoi, am realizat amândoi că au început să apară mugurii şi florile iubirii, motiv pentru care am avansat în relaţie”, a spus Dacian Vizitiu pe vremea în care a avut o relaţie cu Neagu.

O prezenţă simpatică şi în afara terenului

Cum trăieşte Cristina Neagu în afara terenului? E o femeie normală care își păstrează tot timpul zâmbetul pe buze. Prietenii ei spun despre ea că este o persoană alături de care nu ai cum să te plictisești.

A ajuns să aibă mii de susținători și este recunoscătoare pentru acest lucru.

„E comunicativă, vorbăreaţă, glumeaţă şi are un suflet de aur. E romantică? Da, este. Îi plac mult florile. Adoră trandafirii. Este o romantică incurabilă”, a povestit Dacian Vizitiu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare