Cenușa lui Konstantin Koltsov a ajuns în Belarus! Aryna Sabalenka nu va participa la funeralii! Anunțul cutremurător făcut de fosta soție a sportivului!

Cenușa lui Konstantin Koltsov, fostul iubit al Arynei Sabalenka, a ajuns în țara natală a fostului sportiv. Koltsov a decedat la Miami, pe data de 18 martie 2024, la vârsta de 42 de ani. Se afla în SUA pentru a o susține pe tenismena din Belarus, care evolua la turneul WTA organizat de marele oraș din statul Florida.

Cadavrul fostului jucător de hochei din NHL a stat la morgă timp de aproximativ o lună. Inițial, familia lui Konstantin Koltsov dorise ca trupul neînsuflețit al acestuia să intre în posesia lor. Dată fiind perioada lungă de timp care ar fi trecut până la finalizarea acestui proces, s-a optat pentru incinerare. Oamenii legii din Miami au oferit și concluzia în privința decesului fostului jucător de la Pittsburgh Penguins.

Cenușa lui Konstantin Koltsov, în țara natală. Aryna Sabalenka nu participă la înmormântare

Poliția din Miami a dezvăluit faptul că a fost vorba despre o sinucidere a lui Koltsov. Varianta unui accident a fost eliminată din start, precum și cea a unei crime, întrucât nu au fost găsite semne pe trupul fostului hocheist din cea mai importantă competiție a lumii. În concluzie, oamenii legii din celebrul oraș al Statelor Unite ale Americii au stabilit că Konstantin Koltsov s-a aruncat de la fereastra hotelului în care era cazat.

Potrivit celor de la Bet News, cenușa acestuia a ajuns în țara din Europa de Est luni, 15 aprilie. Funeraliile vor avea loc la Minsk, orașul în care Koltsov era născut. Nu se știe, însă, locul unde se va petrece tristul eveniment, după cum a anunțat fosta nevastă a lui Koltsov: „Cenușa a fost livrată în Belarus. Din câte am înțeles, acum încearcă să cadă asupra unui loc pentru funeralii. Nu știu cât va dura”.

Ce a spus Yulia Mikhailova despre fostul său soț

Dată fiind situația aceasta extrem de tristă, fosta nevastă a lui Konstantin Koltsov le-a sfâșiat sentimentele urmăritorilor săi de pe rețelele sociale, discutând despre faptul că cei doi copii pe care îi are în urma relației cu fostul sportiv nu au conștientizat dispariția tatălui lor, având vârste destul de fragede.

„Pe 18 martie, copiii mei și-au pierdut tatăl… Au trecut trei zile, dar nu a ajuns la cunoștință. Vă mulțumim tuturor pentru căldură și sprijin în această perioadă dificilă. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Știu că pentru mulți dintre voi Konstantin a fost o persoană apropiată, un prieten, un tovarăș de distracție și aș vrea să vă luați rămas bun de la el cu demnitate. Înmormântarea va avea loc la Minsk. Până acum, din păcate, nu vă pot spune data exactă”, a scris Yulia Mikhailova pe rețelele sociale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare