Ce secret ascunde casa lui Giovanni Becali, cunoscutul impresar de fotbal. Și-a dorit neapărat să își construiască o asemenea vilă

Giovanni Becali (67 de ani) a fost invitat la emisiunea de la Digi Sport Matinal. Celebrul agent de fotbaliști a povestit întâmplări cu mafioți petrecute pe vremea când locuia la Napoli, dar și construcția casei sale după modelul dintr-un cunsocut film cu mafioți, Scarface.

Giovanni Becali, „Același arhitect de la Miami, un spaniol, mi-a făcut și mie casa”

Giovanni Becali și-a petrecut o perioadă de timp din viața sa în Napoli. Acest oraș din Italia este cunoscut drept unul în care o mulțumie de evenimente neplăcute se întâmplă în fiecare zi. Fostul agent a povestit despre una dintre peripețiile numeroase petrecute pe pământul napoletanilor.

„Asta este viața! În viață trebuie să răzbești, să te naști din nou, să continui. Uită-te la mine, am făcut 2 ani și 7 luni. Eu veneam de pe stradă, am prins clanurile, am prins Camorra, la Napoli.

Am suferit și eu, dar eu veneam de pe stradă, am locuit la Napoli. Se împușcau benzile între ele. Ce legendă? Eu eram în bar și zburau gloanțele. Mor oameni nevinovați M-am ascuns pe sub bar, de frică. Mă refer la trecut.” a povesti Giovanni Becali.

Viața de mafiot a fost un lucru pe care Giovanni l-a apreciat dintotdeauna, iar asta l-a convins să-și facă o casă pe stilul renumitului film cu mafioți, „Scarface”.

„Nu m-a inspirat viața de acolo, dar mi-au plăcut astea. Da, ”Scarface”, Michelle Pfeiffer, frumoasă, blondă, când cobora ea din lift. Același arhitect de la Miami, un spaniol, mi-a făcut și mie casa.

Eu, la Napoli eram într-o lume în care puteam să o iau într-o direcție. Adică, să te îmbraci ca lumea, să vorbești bine italiana, să te duci la un restaurant, să mănânci, să bei, să dai o șpagă ca lumea.” a mai declarat Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.

„Don Giovanni”, filmul despre viața lui Giovanni Becali, ar urma să fie lansat în scurt timp

Giovanni Becali a oferit detalii legate de filmul despre viața sa, care se află în plin proces de producție, deși nu avea acordul în acest sens din partea oamenilor alături de care lucrează la acest material.

De asemenea, Giovanni Becali a dat de înțeles și că sunt șanse destul de mari ca producția să fie lansată într-un orizont de timp cuprins între un an și un an și jumătate.

„Mă ocup de filmul meu, colaborez foarte bine cu scenografii, regizorii și ceea ce mă înteresează cel mai mult este filmul. În rest se ocupă cei de la firmă, dacă vor avea nevoie să intervin cu un telefon o fac cu cea mai mare plăcere.

ilmăm secvențe, filmăm ce spun eu și cum trebuie să fie actorii care joacă înaintea mea. Îți dau prea multe detalii și nu am voie, mă rețin să vorbesc mai mult. Am o exclusivitate, o să plătesc o amendă pentru discuția asta.

Cred că într-un an, un an și jumătate va apărea. Sunt concentrat numai pe asta, este ceva ce las în urma mea în afara celor din fotbal. Voi lăsa și acest film prietenilor, familiei, copiilor și așa mai departe. Titlul este hotărât: Don Giovanni”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare