Ce se întâmplă la negocierile dintre Dennis Man și Valentin Mihăilă cu Parma, după declarațiile lui Giovanni Becali! Anunțul italienilor

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) au fost doi dintre cei mai importanți jucători de la Parma în ultimele sezoane, dar mai ales în ultima stagiune, la capătul căreia clubul a reușit să revină în Serie A.

Îngrijorare la Parma: negocieri în toi pentru Man și Mihăilă

Cum aportul lor este unul esențial în rândul echipei, oficialii Parmei au făcut primii pași în privința prelungirii contractelor lui Man și Mihăilă. Cu toate acestea, părțile nu au reușit să ajungă la un acord, astfel că negocierile continuă, chiar dacă Giovanni Becali se ține bine și nu este dispus să facă compromisuri.

Prelungirile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man încă domină la Parma, unde se lucrează de săptămâni întregi pentru a se găsi o soluție. Nu sunt operațiuni simple pentru club, care negociază continuu pentru a ajunge la o înțelegere cu agentul celor doi români, Giovanni Becali”, au transmis italienii.

Există posibilitatea ca Dennis Man și Valentin Mihăilă să mai tragă de timp și să aștepte finalul turneului final din Germania. În funcție de evoluțiile lor, românii pot obține transferuri importante în Europa și, implicit, contracte mult mai bune.

Anunțul lui Giovanni Becali: Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au prelungit cu Parma

Man și Mihăilă au intrat în istoria ”cruciaților”. După un sezon la înălțime, cei doi au pus umărul serios la revenirea echipei în Serie A. Ajunși la final de contract, Man și Mihăilă vor avea de unde alege. Prilej ideal pentru ca Giovanni Becali să își joace cele mai bune cărți.

„Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții, am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun.

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare