Ce se întâmplă cu viitorul mare star al fotbalului din Brazilia după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Decizia luată de clubul spaniol

Au fost furnizate în spațiul public informații referitoare la ce se întâmplă cu viitorul mare star al fotbalului din Brazilia, în contextul transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid, care pare iminent în acest moment.

După cum se știe deja destul de bine, gruparea de pe „Santiago Bernabeu” l-a acontat deja de mai mult timp pe Endrick, atacantul-senzație de la Palmeiras, în vârstă de doar 17 ani, care a bifat deja două selecții la naționala mare a țării sale.

Ce se întâmplă cu viitorul mare star al fotbalului din Brazilia după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

În schimbul său, madrilenii au plătit suma de 45 de milioane de euro, în mod evident una uriașă având în vedere vârsta sa, dar atacantul se va alătura lotului pregătit de Carlo Ancelotti abia în luna iulie a acestui an, după ce va împlini 18 ani, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, în trecutul apropiat cu vedeta „galacticilor” din acest moment, Vinicius Junior, atunci când el a fost transferat de la Flamengo, în iulie 2018, tot în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

Revenind la Endrick, în contextul în care pare clar pentru mai toată lumea că Mbappe va semna în scurt timp un contract valabil din vara acestui an cu Real Madrid, s-a pus problema ca tânărul star brazilian să fie lăsat sub formă de împrumut la Palmeiras măcar până în decembrie, pentru ca el să poată evolua în continuare, în condițiile în care, în principiu, acest lucru nu va fi posibil la Real, cel puțin în prima parte a aventurii sale la clubul din capitala Spaniei, prin prisma concurenței care va fi generate de atacantul francez în vârstă de 25 de ani.

Doar că aceste speculații au fost demontate în cursul zilei de joi, grație informațiilor furnizate de către jurnalistul italian Fabrizio Romano. El a explicat că oficialii lui Real Madrid nu iau în calcul varianta de a-l împrumuta pe Endrick înapoi la Palmeiras, și nici la o altă echipă, întrucât brazilianul este considerat în continuare o parte importantă a proiectului care se pregătește pe „Santiago Bernabeu”, chiar și în contextul eventualei veniri a lui Mbappe.

„Galacticii” nu doresc să îl împrumute pe sud-american înapoi la Palmeiras, ci îl consideră un jucător important chiar și pentru sezonul viitor

Real Madrid nu și-a schimbat planurile legate de Endrick după ce negocierile cu Mbappe au ajuns în stadiul final. Real îl vrea pe Endrick în Europa încă din iulie, iar discuțiile referitoare la un împrumut la Palmeiras până în decembrie sunt considerate drept ieșite din calcul”, a informat Fabrizio Romano prin intermediul X.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare