Ce se întâmplă cu ”Messi al portarilor”, după ce a fost pus pe liber de Gigi Becali! Anunțul lui Mihai Stoica

Andrei Vlad (25 de ani) nu și-a găsit echipă, după ce a primit ”verde” din partea lui Gigi Becali. Mihai Stoica spune că cel supranumit ”Messi al portarilor” va continua la FCSB, dacă va începe pregătirea alături de echipă.

FCSB se pregătește pentru un parcurs cât mai lung în Champions League. Dacă la capitolul declarații stă bine, la fapte Gigi Becali se poate lăuda doar cu David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani). L-a pierdut însă pe Ovidiu Popescu, iar Octavian Popescu s-a operat și va rata startul noului sezon.

Andrei Vlad ar putea continua cu FCSB

Elias Charalambous și Mihai Pintilii ar putea primi o veste și din partea lui Andrei Vlad. ”Messi al portarilor” nu și-a găsit echipă, iar Mihai Stoica spune că își va duce contractul la final, dacă va începe pregătirea cu FCSB.

„Vlad a spus că pleacă gratis în momentul în care îşi găseşte echipă. Dacă vine la reunire, s-a terminat, va juca la noi până la finalul contractului”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali: ”I-am dat hârtie în alb”

Andrei Vlad a ajuns rezerva lui Ștefan Târnovanu. Nici în ultimul sezon nu a jucat mai deloc. A prins pe teren un singur meci, Rapid – FCSB 2-0.

„Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai să îi dea să semneze.

Domne, stai să găsesc. Păi, vrei să pleci sau nu vrei să pleci? Da, dar să îmi găsesc. Eu stau la cheremul tău, semnează hârtia că te las liber fără bani și după îți găsești. Să pot să îmi iau portar, după dacă ne apropiem la revedere, nu te mai las.

Dacă pleacă îmi iau portar, dar el vrea să plece, dar nu pleacă. Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc. Sunt la cheremul tău?”, a spus Becali.

„Viitorul meu este incert, îmi doresc să joc, asta am declarat mereu, sunt aici, am contract până în iarnă, îl respect și după vom vedea ce se va întâmpla. Vorbiți cu conducerea echipei de oferte. Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit, nu înseamnă că am acceptat. Sunt perioade dificile în cariera unui sportiv, dar asta este”,
Andrei Vlad

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare