Durerea lui Octavian Popescu. Mijlocaşul de la FCSB se va opera din nou. I s-a descoperit o altă afecţiune

Octavian Popescu se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Abia ce a fost operat din cauza durerilor de la laba piciorului, că jucătorului de 21 de ani i s-a descoperit o nouă afecţiune.

Încă din mai, FCSB a aflat că Octavian Popescu va fi indisponibil în startul sezonului următor.

Tavi Popescu se va opera de polipi

Mihai Stoica a dezvăluit că Tavi Popescu va suferi o nouă intervenţie chirurgicală, cunoscută sub numele de ”operaţia de polipi”, problemă care, după spusele oficialului FCSB, i-ar fi creat dificultăţi de respiraţie fotbalistului, conform orangesport.ro.

”Am verificat încă o dată când vin jucătorii (n.r. de la echipele naţionale). Sunt nişte probleme că Lixandru. Nu poate pleca cu echipa (n.r. în cantonament), pentru că fratele lui se căsătoreşte duminică.

Edjouma ne-a confirmat, vine aici . Sunt jucători care vor merge direct în Olanda. Pantea şi Tavi Popescu nu vor merge în Olanda, vor rămâne cu Ovidiu Kurti

Tavi mai avea o problemă. Respira cu dificultate şi va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că este în perioada de recuperare. O să vedeţi. Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că este vedeta fotbalului românesc.

S-a confruntat cu nişte probleme pe care nu am putut să le facem publice”, a spus Mihai Stoica pentru sursa amintită.

MM Stoica, despre chinul lui Popescu

După câteva zile de vacanță, Octavian Popescu a ajuns pe mâna medicilor și a suferit prima sa intervenție chirurgicală din carieră. MM Stoica a povestit prin ce chin a trecut fotbalistul FCSB-ului în ultimul sezon, dar și când ar urma să revină pe teren.

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată… Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior.

Mulţi îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu ştiu câte discuţii am avut cu el şi îl rugam să intre indiferent de cum este Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat şi a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierduseam şi nu aveam jucător sub vârstă (n.r. U21).

Copilul ăsta şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia

Cred că iunie şi iulie va lipsi. Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea Champions League (n.r. 6/7 – 13 august)”, a declarat MM Stoica după prima operaţie a lui Octavian Popescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare