Ce nu s-a văzut la TV. Cum a încercat Mihai Pintilii să „îndulcească” raportul lui Sebastian Colțescu, după ce a fost eliminat. Video

Mihai Pintilii a fost eliminat în partida FC Voluntari – FCSB, iar la final a încercat să „facă pace” cu „centralul” Sebastian Colțescu, în speranța unui raport indulgent, care să-i aducă o suspendare mai blândă. Imaginile de la acest moment au ajuns în mediul online. Fostul internațional este antrenorul echipei, dar pentru că nu are licență ocupă funcția de delegat. La duelul cu Rapid nu va fi sigur pe bancă.

Mihai Pintilii și-a „negociat” raportul cu Sebastian Colțescu

Mihai Pintilii nu va fi pe bancă la meciul cu Rapid, după ce a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu în timpul partidei FC Voluntari – FCSB, din etapa cu numărul 28 din SuperLiga. Scandalul a pornit de la momentul în care Elias Charalambous, antrenorul „din acte” al echipei, a cerut cartonașul galben pentru un jucător al echipei gazdă, în urma unui fault asupra lui Florinel Coman. Sebastian Colțescu a venit la margine să discute cu antrenorul cipriot, iar atunci a apărut și Pintilii, care a început să protesteze. „Centralul” i-a transmis lui Pintilii să stea pe bancă, iar pentru că acesta nu l-a ascultat i-a arătat cartonașul roșu. „Am vorbit frumos. Pe mine nu mă iei la mișto”, i-ar fi transmis Colțescu lui Pintilii, potrivit Iamsport.

Mihai Pintilii s-a dus la finalul partidei la arbitrul de centru și a discutat cu el, gesticulând, preț de câteva clipe. A părut că își prezintă scuzele, iar la final cei doi au dat mâna. Pentru FCSB, situația este una destul de delicată. Fostul internațional ocupă în acte funcția de delegat, pentru că nu are voie să fie antrenor, neavând documentele necesare, așa că pentru roș-albaștrii va fi greu ca Pintilii să nu fie pe bancă.

FCSB s-a impus cu 2-1 în partida cu FC Voluntari, după ce gazdele au condus. Florinel Coman a fost omul meciului și a semnat „o dublă” prin care a ajuns la 14 reușite, la egalitate cu Darius Olaru.

„De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare