Ce l-a pus pe gânduri pe Zeljko Kopic după ce a văzut Csikszereda pe Arena Naţională, la meciul tur din barajul de menţinere/promovare în Superligă

Dinamo trebuie să rezolve şi problema returului cu Csikszereda, de luni, 27 mai 2024, de la Miercurea-Ciuc, după ce în tur a învins cu 2-0. Antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic, a tras semnalul de alarmă privind calitatea echipei din judeţul Harghita.

Tehnicianul croat consideră că elevii săi nu trebuie să se relaxeze, întrucât Csikszereda a arătat şi lucruri surprinzătoare.

Tactica lui Kopic

Antrenorul roş-albilor a vorbit, vineri, despre tactica pe care o va aborda la returul din barajul de menţinere/promovare în Superligă.

„Suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune şi oportunităţi de a înscrie mai multe goluri. În al doilea meci trebuie să fim concentraţi, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câştiga.

Presiune a fost mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în lupta pentru evitarea retrogradării. Suntem pregătiţi la maximum pentru retur.

Mergem acolo pentru a obţine un rezultat cât se poate de bun, nu mergem acolo pentru a apăra acel 2-0, mergem să facem totul pentru a câştiga”, a declarat Kopic la conferința de presă, preluat de Digisport, continuând:

„Toate echipele pot produce surprize dacă nu eşti pregătit. Csikszereda are ceva calitate, am văzut asta în primul meci. De aceea trebuie să fim atenţi, ei nu au nimic de pierdut, vor da totul pentru a ne surprinde.

Orice echipa caută oportunitatea dacă adversarul nu este sută la sută pregătit. Am înţeles că vor fi mulţi fani în afara stadionului pentru a ne susţine la Miercurea Ciuc. E foarte important să simţim sprijinul fanilor”.

Unde vrea să joace Dennis Politic

Eroul din primul joc a fost Dennis Politic, autorul unei duble. Mijlocaşul ofensiv al roş-albilor a lăsat de înţeles că şi-ar dori o despărţire de formaţia antrenată de Kopic.

”Eu am încercat să-mi fac treaba cât de bine am putut și sunt sigur că și ceilalți jucători au dat tot ce au putut pentru acest club minunat. Cum am spus, mai este un meci, trebuie să fim toți concentrați. Vom vedea ce se întâmplă și ne vom bucura de vacanță.

Sunt concentrat pe acest ultim meci, după voi avea discuții cu conducerea, cu Andrei și vom stabili ce se întâmplă din sezonul următor. Cred că orice fotbalist își dorește să joace la un nivel cât mai înalt.

Obiectivul meu ar fi să ajung din nou la un club din străinătate, un club bun. Deocamdată sunt aici, muncesc cât de mult pot pentru visul meu și încerc să ajut Dinamo cât de mult pot.

(n.r. oferte sunt?) Nu vreau să discut despre asta acum, mă bucur de faptul că sunt aici și dau tot ce pot pe teren. Vom vedea din vară ce oferte vor fi, voi discuta cu conducerea și voi lua o decizie”, a spus Politic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare