Dennis Politic, eroul lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda, a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor

Dinamo mai are doar un „hop” de trecut până să afle dacă va continua în Superligă şi în campionatul următor. „Câinii” au învins, 2-0, Csikszereda în partida tur de pe Arena Naţională, iar luni, 27 mai 2024, îi aşteaptă returul de la Miercurea-Ciuc.

Eroul din primul joc a fost Dennis Politic, autorul unei duble. Mijlocaşul ofensiv al roş-albilor a lăsat de înţeles că şi-ar dori o despărţire de formaţia antrenată de Kopic.

Politic ar vrea să plece în străinătate

Deși a precizat că ar mai avea contract cu formația alb-roșie și pentru sezonul viitor, Politic a spus și că și-ar dori să dea curs unei eventuale oferte din străinătate în viitorul apropiat. Jucătorul în vârstă de 24 de ani, crescut în academia celor de la Manchester United, a marcat ambele goluri ale „câinilor” în partida de luni seară de pe Arena Națională.

Vineri, cu 3 zile înainte de returul cu Csikszereda, Dennis a vorbit din nou despre viiitorul său.

Eu am încercat să-mi fac treaba cât de bine am putut și sunt sigur că și ceilalți jucători au dat tot ce au putut pentru acest club minunat. Cum am spus, mai este un meci, trebuie să fim toți concentrați. Vom vedea ce se întâmplă și ne vom bucura de vacanță.

Sunt concentrat pe acest ultim meci, după voi avea discuții cu conducerea, cu Andrei și vom stabili ce se întâmplă din sezonul următor. Cred că orice fotbalist își dorește să joace la un nivel cât mai înalt.

Obiectivul meu ar fi să ajung din nou la un club din străinătate, un club bun. Deocamdată sunt aici, muncesc cât de mult pot pentru visul meu și încerc să ajut Dinamo cât de mult pot.

(n.r. oferte sunt?) Nu vreau să discut despre asta acum, mă bucur de faptul că sunt aici și dau tot ce pot pe teren. Vom vedea din vară ce oferte vor fi, voi discuta cu conducerea și voi lua o decizie”, a spus Politic, la conferința de presă.

Andrei Nicolescu e sigur că Politic continuă la Dinamo

Administratorul special al lui Dinamo a tranșat situația, spunând că Dennis Politic va continua cu siguranță la Dinamo și din sezonul viitor.

„Nu este iminentă plecarea lui Politic. Totul a plecat de la ideea că se destramă această echipă. Politic mai rămâne un an la noi şi va fi o piesă importantă. Repet. Da, Politic rămâne la noi şi din sezonul viitor!”, a spus Andrei Nicolescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare