Ce l-a impresionat pe fostul rapidist Robert Ilyes în barajul cu Dinamo: „A fost excepțional!”

Robert Ilyes (50 de ani) s-a declarat impresionat de atmosfera creată de fanii lui Dinamo pe Arena Națională. Totuși, cel care l-a lăsat fără replică pe antrenorul ciucanilor de la Csikszereda este Dennis Politic.

Fost jucător al Rapidului, Robert Ilyes a făcut din Casikszereda un nume cunoscut în fotbalul românesc. Ciucanii au ajuns să se bată pentru promovarea în Liga 1, iar prima repriză a barajului cu Dinamo chiar le-a dat speranțe. Cu surpriza nu a fost de acord Dennis Politic. Mijlocașul a reușit o dublă de senzație și a smuls aplauzele adversarilor.

Robert Ilyes, impresionat de Politic și de fanii lui Dinamo

”Pot să spun că am început temător, s-a văzut presiunea publicului. În primele 20 de minute, adversarii ne-au presat foarte tare, am reușit să scăpăm și am reechilibrat după minutul 30. Am fost în joc.

Politic a făcut diferența, un jucător care se vede că are calitate. Dacă îi dai spații unui jucător cu tehnica lui, normal că marchează. A fost excepțional și a făcut diferența”, a declarat antrenorul lui Csikszereda.

Surprins de problemele fizice

Antrenorul ciucanilor a dezvăluit că jucătorii săi s-au plâns de crampe musculare.

”Da, pot să spun că s-a văzut și diferența dintre Liga 2 și SuperLiga. Intensitatea a fost puțin peste cea din al doilea eșalon. Cred c-au cedat mental elevii mei în repriza secundă. Unii mi-au zis că au avut crampe în tot corpul, iar asta îmi dă de gândit.

Păcat, dacă dădeam măcar un gol poate aveam speranțe mai mari pentru meciul de acasă. Am intrat în vestiar, am felicitat echipa, trebuie să recunoaștem nivelul nostru și să fim realiști. Fiecare a încercat cât a putut și a dat totul, n-am ce să le reproșez băieților. Jucăm acasă, nu mai avem nimic de pierdut”, a mai declarat Ilyes.

ECHIPELE DE START:

Dinamo: Golubovic – Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic

Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, C. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Csikszereda: Gyenge – Nagy, Keleman, Csuros, Apro – Veres, Soufiane – Szondi, Babati, Gal-Andrezly – Jelena

Rezerve: Karacsony, Gheralis, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely,Vita
Antrenor: Robert Ilyes

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți: Marius Marica (Bistrița), Daniel Mitruți (Craiova)
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare