Ce gafă! Jurnaliștii l-au trecut pe Ianis Hagi pe lista fotbaliștilor care ratează EURO 2024

Ianis Hagi (25 de ani) va juca la primul său turneu final alături de naționala mare a României și va purta tricoul cu numărul 10, la fel ca și tatăl său.

Jurnaliștii din Indonezia l-au trecut pe Ianis Hagi pe lista absenților de la EURO 2024

Ianis Hagi vrea să facă un turneu final de neuitat și să prindă un transfer de top. Cu toate acestea, jurnaliștii din Indonezia au făcut o mare gafă și l-au trecut pe internaționalul român pe lista celor mai importanți fotbaliști care vor rata EURO 2024, alături de nume precum Erling Haaland sau Marin Odegaard (Norvegia nu s-a calificat la competiția din Germania).

Eroarea celor din Indonezia a fost sesizată imediat în secțiunea de comentarii și mai mulți utilizatori au transmis că Ianis Hagi va lua parte la EURO 2024.

Neil Lennon și-l dorește pe Ianis Hagi la Rapid

Glasgow Rangers l-a pus pe lista de transferuri pe Ianis Hagi, iar Neil Lennon, fost antrenor la Celtic, acum la Rapid, ar dori transferul internaţionalului de 25 de ani.

Tehnicianul nord-irlandez a făcut oferta în mod public.

Neil Lennon a fost întrebat, la reunirea Rapidului, ce sfat are pentru ”decarul” naționalei și a răspuns: ”Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e bine-venit aici, să-i spuneţi”.

Ianis Hagi și-a pus impresarii să lucreze după ce aflat că Glasgow Rangers vrea să-l vândă. Scoțienii au transmis că vor să obțină în urma acestei afaceri 3,5 milioane de euro, conform Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare