Ce a decis Andrei Vlad după ce Gigi Becali i-a spus că poate pleca de la FCSB

Andrei Vlad (25 de ani) s-a decis asupra viitorului imediat al carierei. Cel supranumit ”Messi al portarilor” a primit din partea lui Gigi Becali o hârtie prin care poate pleca liber de contract de la FCSB, dar până la reunirea echipei.

FCSB a plecat duminică în cantonamentul din Olanda. Echipa lui Elias Charalambous va da startul noului sezon cu un meci împotriva surprizei Corvinul Hunedoara. Supercupa României este programată joi, 4 iulie. Imediat după, campioana din Superliga va intra în focul partidelor preliminare din Champions League.

Andrei Vlad s-a decis, după ce a fost lăsat liber de Gigi Becali

Cu un singur meci în poarta celor de la FCSB în ultimul sezon, Andrei Vlad a primit ”verde” să-și caute echipă, din partea lui Gigi Becali. Totuși, portarul adus de la Universitatea Craiova a decis să continue cu roș-albaștrii și s-a prezentat la reunirea din această vară.

Contractul lui ”Messi al portarilor” expiră în decembrie 2024, astfel că Vlad va rămâne în baza de la Berceni până la jumătatea sezonului viitor.

”I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum, nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai (n.r.- Stoica) să îi dea să semneze”,
Becali la finalul lunii mai.

Patru absenți de la reunirea FCSB

Nu doar Vlad a fost între surprizele celor de la FCSB. La reunirea de duminică au fost prezenți și Daniel Popa și Marius Ștefănescu, nou transferați de Gigi Becali.

Pe lista absenților s-au înscris Florinel Coman, Darius Olaru, Ștefan Târnovanu și Adrian Șut, plecați cu naționala la EURO 2024.

  • 118 meciuri are Andrei Vlad în tricoul celor de la FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare