FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda! Cine a lipsit din lotul campioanei României

Duminică, 16 iunie, la primele ore ale dimineții, delegația FCSB-ului s-a prezentat în aeroportul din Otopeni și a zburat spre Olanda, acolo unde campioana României va efectua perioada de pregătire din această vară.

FCSB a zburat spre Olanda

După mai bine de trei săptămâni de vacanță, jucătorii FCSB-ului au revenit la lucru. Elevii lui Elias Charalambous vor avea un sezon încărcat, astfel că vor să trage tare în cantonamentul din Olanda pentru a fi pregătiți 100%.

Primul meci oficial din noul sezon va avea loc pe 4 iulie, în Supercupa României, contra celor de la Corvinul Hunedoara.

Până atunci, jucătorii FCSB-ului au plecat în Olanda, însă fără Florinel Coman, Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut (prezenți la EURO 2024), dar și Octavian Popescu și Alexandru Pantea (accidentați). Totodată, Siyabonga Ngezana și David Kiki au lipsit și ei, deoarece au primit câteva zile libere în plus, în timp ce Mihai Lixandru ajunge în cantonament luni.

În schimb, Marius Ștefănescu și Daniel Popa, fotbaliștii ajunși în această vară la FCSB, au fost prezenți în aeroport.

Variantele lui Elias Charalambous pentru noul sezon

Patronul FCSB-ului s-a mișcat pe piața transferurilor și i-a adus până acum pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. După aceste mutări, campioana României și-a dublat câteva posturi importante, iar Elias Charalambous poate alinia două formule de start la ora actuală.

Venirile lui Kiki, Popa și Ștefănescu au completat posturile cu probleme de la FCSB. Cu toate acestea, Becali vrea să mai aducă un atacant, dar și un mijlocaș central, pentru a fi sigur că echipa sa este acoperită în toate zonele terenului.

Chiar și cu efectivul avut la dispoziție în momentul de față, FCSB poate alinia două formule de start competitive, după cum urmează:

Varianta 1: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Ștefănescu, Băluță, Coman.

Varianta 2: Vlad – Antwi (Pantea), Dawa, Haruț, Kiki – Alhassan, Pandele, Radaslavescu – Phelipe, Miculescu, Oct. Popescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare