„Căpitanul” înșelat la greu de nevastă cu antrenorul de fitness. Cum s-a sfârșit unul dintre cele mai faimoase mariaje din Italia

Francesco Totti (47 de ani) și Ilary Blasi au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri din fotbalul italian. Cu toate acestea, în anul 2022, mariajul acestora a fost distrus din cauza soției.

Francesco Totti, „Am văzut că exista o a treia persoană”

Francesco Totti s-a căsătorit cu fosta prezentatoare TV în 2005, însă în luna iulie a anului 2022, cei doi au anunțat divorțul. După ce totul a devenit public, toată lumea l-a acuzat pe căpitanul Romei că și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci că se desparte de ea pentru a fi alături de noua iubită, Noemi Bocchi.

Fostul fotbalist nu s-a mai putut stăpâni și a ieșit în public pentru a face totul clar.

„Am avut Covid care m-a făcut să sufăr timp de 15 zile. Cu toate acestea, soția mea, când aveam cea mai mare nevoie de ea, nu a fost acolo. Nu este adevărat că eu am fost primul care a înșelat. Am spus că nu voi vorbi și nu am vorbit, dar am citit prea multe știri false în ultimele săptămâni. Unele chiar i-au făcut pe copiii mei să sufere.

Zvonurile au început să ajungă la mine în luna septembrie a anului trecut: «Uite, Ilary are pe altcineva. De fapt, nu este doar un singură persoană». Nu am făcut niciodată asta în douăzeci de ani și nici ea nu o făcuse vreodată, dar când am primit avertismente de la diferite persoane, în care am încredere, am început să suspectez. M-am uitat în telefonul ei și am văzut că exista o a treia persoană, care acționa ca un intermediar între Ilary și un bărbat. Era dovada. Faptele.” a declarat Francesco Totti, citat de Daily Mail.

„Căpitanul” Francesco Totti a fost în depresie

Faptul că a fost trădat de marea sa iubire și de mama copiilor lui a fost un moment dezastruos pentru căpitanul celor de la AS Roma. Acesta a dezvăluit că depresia l-a lovit, dar datorită lui Noemi Bocchi, noua sa iubită, a reușit să treacă peste toate problemele.

„Asta m-a făcut să intru în depresie. Nu mai puteam să mă prefac că nu se întâmplă nimic, faptul că nu mai eram eu, ci altcineva. Am ieșit din asta datorită lui Noemi. Mă tem că se va ajunge la instanță. Încă mai sper că putem ajunge la o înțelegere. Acum tac. După-amiaza aceasta m-a costat șase luni din viață. Aș fi preferat de o mie de ori să vorbesc despre fotbal și despre Roma, pe care o port mereu în suflet.” a mai spus fostul fotbalist italian, potrivit sursei citate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare