Candidații la primăria Capitalei, pe listele caselor de pariuri! Nicușor Dan îl bate măr pe Piedone! Cătălin Cârstoiu, marele pierzător

Candidații la primăria Capitalei au ajuns pe listele caselor de pariuri, așa cum se întâmplă de obicei înainte de marile evenimente din lumea sportului.

Astfel, principalul favorit în acest moment pentru un nou mandat este Nicușor Dan, primarul în funcție, susținut la aceste alegeri de către coaliția Dreapta Unită, formată din partidele USR, PMP și Forța Dreptei, cu o cotă de 1.90.

Candidații la primăria Capitalei au ajuns pe listele caselor de pariuri

Pe locul 2 în această cursă s-ar clasa în prezent Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 și fostul primar al Sectorului 4, candidat din partea PUSL, partid deținut de Dan Voiculescu, el având o cotă de 2.30.

Medicul Cătălin Cârstoiu, managerul Spitatului Universitar din București, susținut la alegerile locale din acest an de coaliția de guvernare PSD – PNL, este cotat în prezent cu șanse destul de mici pentru o eventuală victorie, eveniment care, dacă s-ar produce, le-ar aduce oamenilor care au pariat pe el de 7 ori mai mult decât suma mizată.

În schimb, marea lovitură pentru pariori ar putea fi reprezentată de o eventuală victorie a lui Mihai Enache, candidatul AUR la primăria Generală, cel care în prezent are o cotă de 200.

Probabil că inclusiv acest aspect l-a determinat pe președintele George Simion să înceapă să măsoare din punct de vedere sociologic și alți potențiali candidați, cum ar fi de exemplu Cozmin Gușă, Florin Călinescu sau Dan Puric, după cum chiar el a dezvăluit recent.

Cum este privită lupta dintre Klaus Iohannis și Mark Rutte pentru funcția de secretar general NATO

De asemenea, în spațiul public se vehiculează în prezent ipoteza conform căreia în scurt timp partidul AUR ar urma să îl retragă din cursa pentru primăria Capitalei pe Mihai Enache, pentru a-l susține în schimb pe Cristian Popescu Piedone, cel care în principiu ar viza cam același public ca partidul condus de George Simion.

Totodată, nu este exclus ca în perioada următoare să mai apară și alți candidați în această ecuație electorală de la București, astfel încât cotele prezentate anterior să prezinte anumite modificări.

Pe de altă parte, anumite case de pariuri au introdus recent în ofertă și lupta pentru postul de secretar general al NATO, acolo unde Klaus Iohannis, actualul președinte al României, în contracandidează pe Mark Rutte, premierul Olandei.

Fostul primar al Sibiului pleacă în mod clar drept outsider în această bătălie, având o cotă de 3.00, în vreme ce adversarul său are o cotă de doar 1.40.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare