BREAKING NEWS | Ianis Hagi, la Galatasaray! Turcii anunță transferul: ”S-a rezolvat!”

Jurnaliștii din Turcia anunță că internaționalul român Ianis Hagi (25 de ani) va deveni noul jucător al celor de la Galatasaray, din vară.

  • În acest sezon, Ianis Hagi a evoluat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, de la Rangers.

Ianis Hagi, la Galatasaray!

Celebra publicație ”Fotomac” a anunțat că Galatasaray Istanbul și-a asigurat, deja, serviciile lui Ianis Hagi, iar din vară se va alătura echipei antrenate de Okan Buruk.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de.

Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi nu s-a adaptat la Deportivo Alaves în acest sezon, a jucat foarte puțin, iar spaniolii n-au fost deloc tentați să încerce un transfer definitiv.

De asemenea, Ianis nu mai părea nici în grațiile scoțienilor de la Rangers, după ce fotbalistul a făcut mai multe declarații în presa din Spania, în care afirma că ”La Liga este campionatul său preferat”, declarații care le-au rănit orgoliul britanicilor.

Recent, s-au împlinit doi ani de când Ianis Hagi nu mai este un jucător de bază la Rangers. Mai exact, pe 22 ianuarie, data în care, în 2022, Ianis Hagi suferea ruptura de ligamente încrucișate care avea să-i dea întreaga viață peste cap.

A lipsit un an de pe gazon, iar abia acum a început să-și regăsească ritmul, chiar dacă nu la nivelul post-accidentare. Fiului lui Gică Hagi strânge din dinți și trage tare să revină sus, însă nu găsește un club care să-i ofere spațiul necesar.

Rangers merge foarte bine în Scoția – este lider, cu șanse mari la titlu, și nu mai pare interesată de Ianis. Așadar, cine putea să-i întindă o mână de ajutor, dacă nu cumva Galatasaray, clubul pentru care tatăl său a scris istorie și locul în care Ianis s-a născut, pe 22 octombrie 1998.

Așadar, rămânem în așteptarea unui anunț oficial. Fie din partea celor de la Galatasaray sau Rangers, fie din partea familiei Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare