BREAKING NEWS | Gigi Becali le dă o palmă celor de la FRF! Patronul campioanei SuperLigii pune în scenă un protest incredibil, alături de elita conducătorilor din România!

Se știe destul de bine că Gigi Becali (65 de ani) nu este de acord cu regula U21 impusă de Federația Română de Fotbal cluburilor din competiția internă. În urmă cu puțin timp, patronul de la FCSB a comunicat faptul că va face tot posibilul pentru a boicota norma celor de la FRF.

Momentul de start? Supercupa României, care va avea loc pe data de 4 iulie, contra Corvinului, divizionara secundă triumfătoare în ultimul act al Cupei României. Dan Șucu, Neluțu Varga și Mihai Rotaru ar fi și ei incluși în acest plan colosal, potrivit spuselor lui Gigi Becali.

Gigi Becali nu respectă regula U21 în Supercupa României!

Hotărârea milionarului din Pipera poate pune în pericol soarta trofeului pus în joc. FCSB poate pierde cu 0-3 la „masa verde” împotriva Corvinului dacă Gigi Becali își va duce la capăt dorința.

Acesta susține că nu vrea să respecte regula FRF nici în SuperLiga, în stagiunea următoare. După cum am menționat anterior, toți patronii importanți din competiția internă îi stau alături „Războinicului Luminii”, care pregăteste „asaltul”.

Deranjul celorlalți ar fi pus pe seama faptului că norma este una cu caracter obligatoriu, nu opțional. Conducătorii ar fi vrut să fie recompensați pentru punerea în aplicare a deciziei FRF, dar federalii nu au luat în calcul această variantă.

„A furat Stalin puterea și a făcut ce a vrut”

La acest moment, jucătorii de la FCSB eligibili în ceea ce privește regula U21 sunt Tavi Popescu, Alexandru Pantea și Alexandru Musi. Doar cel de-al treilea menționat poate fi folosit, întrucât Popescu și Pantea se recuperează după operații.

„Eu în Supercupă nu joc cu U21, îi bag pe cei mai buni pe care îi am. Nu mă obligi pe mine să joci cu U21. Am vorbit cu Bodescu (n.r. secretar general adjunct de la FRF), a zis că am dreptate, că nu trebuie să ne oblige. Văd că n-au dat niciun fel de semnal. Acum nu am ce să fac. Nu mai joc cu U21, eu am vorbit și cu Șucu, a zis că e de acord.

M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru și am stabilit să nu mai jucăm cu U21. Așa am stabilit și eu fac asta. Nu e lege, e ceva dat de Stalin, care are puterea.

A furat Stalin puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei, la Comitetul Executiv votează lumea ce vor ei. Nu mai merge așa, cu tiranie. Să pierdem cu 0-3, asta vreau”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Patronul de la FCSB vrea să conteste regula la TAS

Gigi Becali este total nemulțumit de situația existentă. Ghidat și de sprijinul celorlalți șefi din SuperLiga, acesta a anunțat că dorește să caute dreptatea la TAS.

„O să merg la TAS, să vedem dacă zice că mă pot obliga ei pe mine. E dictatură. Eu le trimit hârtie la TAS că nu-mi convine regula. Eu bag echipa pe care o bag cu Virtus, cea mai bună echipă. Apoi mai am două meciuri în campionat, trebuie să am cea mai bună echipă cu Maccabi Tel Aviv. Eu trebuie să joc ciuntit, nu pot să aleg ce echipă vreau.

Acum e vorba că trebuie să-mi fac echipa pentru Liga Campionilor. Am avut încredere în Bodescu, dar nu a mai făcut nimic. Nu am vrut să forțez, să vadă că eu caut pacea.

Nici nu mă interesează ce faceți la FRF, eu vreau să mă lăsați în pace, nu îmi impuneți voi. Pot să mă interesez, dacă nu îmi convine ce primă vă dați, fac plângere”, a conchis Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare