BREAKING NEWS! Gigi Becali a fost pedepsit de UEFA, după ce a afirmat că a pariat pe un meci disputat de FCSB în Conference League

Gigi Becali și-a aflat sancțiunea din partea UEFA, după ce patronul celor de la FCSB a recunoscut faptul că a pariat pe un meci al echipei sale, disputat în turul trei preliminar al Conference League, împotriva lui Nordsjaelland. Conducătorul roș-albaștrilor a primit o amendă consistentă.

Gigi Becali a declarat că a pariat suma de 20.000 de euro pe meciul disputat de FCSB în Danemarca, în returul „dublei” din turul trei preliminar din a treia competiție europeana intercluburi. Pronosticul patronului roș-albaștrilor? Calificarea formației pe care o conduce.

Gigi Becali, sancționat de UEFA

UEFA l-a amendat pe patronul excentric al celor de la FCSB cu suma de 30.000 de euro. Cei din conducerea Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal au analizat cazul în care a fost implicat Gigi Becali, în urma declarațiilor lansate de către patronul roș-albaștrilor în spațiul public. Milionarul din Pipera a fost amendat pentru „participarea la activități de pariuri legate de un meci din competițiile UEFA”, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a recunoscut vara trecută că a pariat pe meciul formației sale din Conference League, din calificări, contra danezilor de la Nordsjaelland. Pronosticul patronului de la FCSB a fost că formația sa va merge mai departe, iar suma pe care a „investit-o” în acest pronostic a fost de 20.000 de euro. Din păcate pentru acesta, scenariul nu s-a adeverit, iar FCSB a fost eliminată din competițiile europene.

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7. Dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a declarat Gigi Becali vara trecută, potrivit prosport

„Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi”

Patronul milionar de la FCSB a continuat declarația pe care a oferit-o în legătură cu pariul său din meciul Nrodsjaelland – FCSB, afirmând că nu este vreo problemă dacă a plasat o sumă de bani pe un meci european. În viziunea sa, singurul impediment era reprezentat de un eventual pariu plasat pe o partidă din competiția internă, întrucât s-ar fi considerat că s-au făcut anumite aranjamente.

„Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă”, afirmase Gigi Becali, conform sursei menționate anterior. FRF s-a autosesizat după afirmațiile lansate de către Gigi Becali în spațiul public, comunicând problema către UEFA.

„Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informații suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile”, a comunicat FRF, în luna august a anului trecut

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare