BREAKING NEWS! Dănuț Lupu a aflat că va fi eliberat din închisoare înainte de termen! Cum i-a convins pe judecători

Dănuț Lupu a primit în cursul zilei de miercuri vestea așteptată cu sufletul la gură, reprezentată de faptul că va fi eliberat din închisoare cu 44 de zile înainte de termen.

După cum se știe deja foarte bine, fostul mare fotbalist de la Dinamo sau Rapid, printre altele, dar și al echipei naționale a României, a primit în toamna anului trecut o condamnare la închisoare cu executare după ce a fost prins în mai multe rânduri în timp ce conducea fără a deține un permis în acest sens.

Dănuț Lupu a aflat că va fi eliberat din închisoare, cu 44 de zile înainte de termenul stabilit inițial

Recent, avocații săi au formulat o cerere de eliberare condiționată, după ce fostul mijlocaș a efectuat fracția necesară unui astfel de demers. Verdictul final în această speță a fost furnizat miercuri de către Tribunalul București și a fost unul favorabil pentru bărbatul în vârstă de 57 de ani, informează Libertatea.

Conform sursei citate, în luarea acestei decizii a contat foarte decisiv că Dănuț Lupu a achitat prejudiciul generat de faptele sale, a depus 11 zile de muncă în închisoare, a reușit să îi convingă pe judecători că regretă foarte mult acele acțiuni și, în plus, a asigurat că riscul de recidivă în cazul său este unul foarte mic.

„Sunt în totalitate de acord cu domnişoara avocată, sunt conştient de faptul că am greşit, promit că nu am să fac din nou acest lucru, pentru că nu cred că este un fapt de lăudat. Doresc să fiu aproape de familie”, a fost mărturia depusă de Dănuț Lupu în fața judecătorilor.

Au fost invocate și anumite probleme de sănătate pe care le-ar avea fostul fotbalist

De asemenea, avocata care l-a reprezentat pe fostul internațional la această înfățișare a invocat și anumite probleme de sănătate cu care acesta s-ar confrunta în prezent, într-o reacție oferită înainte de pronunțarea deciziei finale:

„Există şi anumite probleme de sănătate, pe care noi considerăm că, dacă va fi eliberat condiţionat, domnul Lupu se va duce să le rezolve de urgenţă. Momentan soluţia n-a fost pronunţată, Tribunalul a rămas în pronunţată, noi aşteptăm o soluţie în favoarea domnului Lupu.

Considerăm că de această dată a fost cea mai drastică metodă de a-l face să conştientizeze gravitatea faptelor. Considerăm că ar merita pe deplin să beneficieze de această clemenţă din partea organelor judiciare”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare