Mărturia emoţionantă a lui Dănuţ Lupu în faţa Instanţei. Cum a încercat fostul fotbalist s-o înduplece pe judecătoare, ca să-l elibereze

Dănuț Lupu a mai trecut printr-o tentativă de a obţine eliberarea condiţionată din închisoare. Fostul fotbalist s-a apărat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti în faţa contestaţiei procurorilor la eliberarea prematură a inculpatului.

Reamintim, fostul internaţional a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus în mai multe rânduri fără permis. A stat deja 6 luni după gratii.

Lupu, mărturie emoţionantă în faţa judecătoarei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au contestat eliberarea condiționată aprobată de Instanţă, în data de 7 martie. Dănuţ Lupu s-a apărat şi miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde a promis că nu va mai conduce fără permis şi a garantat că-şi regretele faptele.

„Sunt în totalitate de acord cu domnişoara avocată, sunt conştient de faptul că am greşit, promit că nu am să fac din nou acest lucru, pentru că nu cred că este un fapt de lăudat. Doresc să fiu aproape de familie”, a fost mărturia lui Lupu în faţa judecătoarei.

Instanţa l-a privit în ochi pe Lupu, în tot acest timp, şi a luat act de declaraţia inculpatului. Decizia judecătoarei a rămas în pronunţare.

Lupu a invocat şi motive de sănătate

Există şi anumite probleme de sănătate, pe care noi considerăm că, dacă va fi eliberat condiţionat, domnul Lupu se va duce să le rezolve de urgenţă.

Momentan soluţia n-a fost pronunţată, Tribunalul a rămas în pronunţată, noi aşteptăm o soluţie în favoarea domnului Lupu. Considerăm că de această dată a fost cea mai drastică metodă de a-l face să conştientizeze gravitatea faptelor.

Considerăm că ar merita pe deplin să beneficieze de această clemenţă din partea organelor judiciare”, a declarat avocata lui Dănuţ Lupu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare