Bogdan Andone, resemnat cu gândul retrogradării? Antrenorul Botoşaniului, nervos după 1-1 cu Hermannstadt

FC Botoşani a scăpat printre degete o victorie mare la Hermannstadt. Partida s-a încheiat 1-1, după ce sibienii au egalat în prelungiri. Golurile din această partidă au fost marcate de Cristi Neguț (minutul 90+3) pentru sibieni, respectiv Sebastian Mailat (minutul 61) pentru moldoveni.

Trebuie menţionat că, din minutul 24, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce Alessandro Murgia a primit direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Enzo Lopez.

Bogdan Andone, trist după remiză

Bogdan Andone, antrenorul Botoşaniului, a apărut descumpănit după meciul de la Sibiu.

„Sunt mai mult dezamăgit decât nervos. Era normal ca adversarul să înscrie doar fin faze fixe, având în vedere că erau în 10 oameni. Din păcate am greşit în anumite situaţii, am făcut cadouri, faulturi făcute fără discernământ. Am discutat acest aspect şi la pauză, sunt lucruri din care trebuie să învăţăm, să nu le repetăm.

E un punct care se adaugă, ar fi fost bune cele 3 puncte, dar ăsta e fotbalul. Am încercat, am jucat mai bine decât ei şi când erau în 11 oameni, am avut 3 ocazii monumentale, dar nu le-am fructificat din păcate. E greu să îţi creezi atâtea ocazii când ai o aşa presiune pe tine. Jucăm fiecare meci cu sabia deasupra capului„, a spus Andone.

Mailat mai crede în salvare

Sebastian Mailat crede în salvarea Botoşaniului de la retrogradare.

”Mă bucur că am reușit să marchez. Din păcate nu a fost să fie (n.r. să câștige meciul). Meritam victoria (n.r. cei de la FC Botoșani), dar nu putem învinovăți pe nimeni.

S-a văzut că ne-am dorit să câștigăm. Execuția lui Neguț ne-a costat toate cele trei puncte. Eu mă simt bine. Am arătat-o și în meciul trecut, dar și în acest meci. Încă nu sunt 100%, dar voi fi din ce în ce mai bine fizic, până la finalul campionatului.

M-am salvat eu cu Timișoara când erau -14 puncte diferență, darămite acum. E o diferență mică între FC Botoșani și restul echipelor”, a zis Mailat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare