Barcelona are 3 antrenori pe listă, dacă Xavi va fi dat afară! Varianta surpriză aleasă de Joan Laporta

Barcelona stă pe un butoi de pulbere în momentul de față, iar Xavi riscă să plece de la formația catalană, chiar dacă și-a prelungit recent contractul cu echipa.

Rafa Marquez, pe lista Barcelonei! Celelalte două variante ale lui Joan Laporta

Totul ar fi pornit de la ultimele declarații date de Xavi, care s-a plâns de situația financiară a Barcelonei. Președintele Joan Laporta s-a enervat și ar fi vorbit deja cu oficialii clubului să îi caute un înlocuitor cu Xavi.

Potrivit presei din Spania, Barcelona are trei variante clare în momentul de față Hansi Flick (liber de contract), Sergio Conceicao (FC Porto), dar și Rafael Marquez, cel care se ocupă de grupele de juniori ale formației de pe Camp Nou.

Marquez este văzut de oficialii Barcelonei drept un înlocuitor perfect pentru Xavi, mai ales că are ADN-ul blaugrana. Mexicanul este considerat destul de apropiat ca filozofie cu Pep Guardiola sau Luis Enrique, dar și ca parcurs profesional cei doi menționați anterior au plecat și ei, de asemenea, de la grupele de juniori și au ajuns pe banca primei echipe.

Cum l-a enervat Xavi pe Laporta

Declaraţiile din ultimele zile ale tehnicianului l-au dezamăgit destul de tare pe președintele Joan Laporta. Şefii Barcelonei au fost deranjați de comentariile făcute de Xavi la conferința de presă premergătoare meciului cu Almeria.

„Ne aflăm într-o situație financiară foarte grea, condiții în care nu ne putem bate la titlu cu Real Madrid în sezonul viitor, nici n-avem cum să fim competitivi în Europa.

Ăsta e adevărul, s-au dus vremurile de acum 25 de ani în care Barca își putea permite orice achiziție. Antrenorul trebuia să spună doar vreau jucătorul ăsta sau celălalt!”, a spus Xavi.

Președintele Joan Laporta și directorul sportiv Deco au fost foarte deranjaţi de declaraţiile lui Xavi Hernandez.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare