Avocata „fierbinte” care l-a înnebunit pe „Prințul” Adrian Cristea s-a cuplat cu un milionar. L-a uitat definitiv pe fostul fotbalist | FOTO

Avocata care a fost împreună cu Adrian Cristea l-a uitat pe „Prinț” și se iubește cu un personaj bogat din Italia. Andreea Roșca, cea care a avut o relație de aproximativ jumătate de an cu fostul fotbalist de la Dinamo și FCSB, este împreună cu Salvatore Pisano, un cunoscut milionar din țara care i-a dat pe Baresi și Maldini.

Andreea Roșca l-a uitat pe Adrian Cristea

Avocata din Cluj a trăit o poveste de dragoste alături de „Prinț”, fosta vedetă din Superliga, iar după șase luni cei doi au pus punct relației. Andreea Roșca, tânăra „fierbinte” care are calități fizice extraordinare, își încântă urmăritorii zilnic pe rețelele sociale. Aceasta are aproximativ 130.000 de urmăritori pe contul personal de Instagram, iar postările ei au scos la suprafață marea sa pasiune. După cum avocata a menționat în descrierea uneia dintre fotografiile postate, este o „iubitoare de tenis”.

Andreea Roșca a dezvoltat o plăcere pentru acest sport, având poze la fileu chiar și alături de Adrian Cristea, fostul său iubit. Frumusețea ei nu este trecută cu vederea de fani, care au grijă să îi transmită acest lucru în comentariile postărilor sale. Urmăritorii săi pot observa pe rețelele sociale nenumărate poze ale avocatei, în unele fiind prezent și actualul iubit, Salvatore Pisano. Recent, cei doi au fost surprinși în mijlocul orașului Cluj-Napoca.

Cu ce se ocupă „Prințul” acum

Fostul mijlocaș al celor de la Dinamo și FCSB a decis să iasă treptat din viața publică. În trecutul apropiat, fosta sa parteneră a vorbit despre viața lui Adrian Cristea. Denisa Nechifor a făcut dezvăluiri în legătură cu noua ocupație a „Prințului”, care s-ar preocupa de un proiect din zona sportului.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a afirmat Denisa Nechifor, potrivit gsp.ro

De-a lungul timpului, Adrian Cristea a fost unul dintre fotbaliștii care au atras atenția în spațiul public prin ținutele lor. „Prințul” și-ar fi încercat norocul în domeniul modei, însă, din păcate pentru el, nu a avut succes, concentrându-se în continuare pe proiecte care au legătură cu sportul.

Adrian Cristea s-a retras din fotbal în anul 2017, de la Concordia Chiajna. Pe parcursul carierei sale a mai evoluat pentru Poli Iași, Dinamo, FCSB, Petrolul Poliești și Standard Liege, formație din prima ligă a Belgiei.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare