Avertisment pentru FCSB, în privința lui Darius Olaru: „Mă întristează asta la el, sper să aibă parte de ajutorul necesar”

Un avertisment pentru FCSB, în ceea ce îl privește pe căpitanul Darius Olaru, a fost lansat de către un alt fotbalist care a îndeplinit acest rol la echipa roș-albastră, în trecutul apropiat, Alexandru Bourceanu.

Cunoscut pe vremea când se afla încă în activitate drept un fotbalist foarte dur, fapt de altfel confirmat de numeroasele cartonașe roșii încasate de-a lungul timpului, fostul mijlocaș defensiv a comentat subiectul reprezentat de faptul că internaționalul român în vârstă de 25 de ani a dat în multe momente de-a lungul acestui sezon semne de nervozitate, nejustificată în multe momente, și a primit destule cartonașe galbene pentru proteste sau alte diferite reacții nepotrivite avute în timpul jocurilor.

Avertisment pentru FCSB, din partea lui Alexandru Bourceanu, în privința lui Darius Olaru

În plus, recent, în meciul câștigat duminică de FCSB pe Arena Națională contra celor de la FC Botoșani, Darius Olaru a primit chiar un cartonaș roșu direct, după un fault foarte dur comis în finalul partidei.

Astfel, așa cum prevede regulamentul, mijlocașul central va fi suspendat pentru următoarele două partide pe care echipa roș-albastră le va disputa în Superliga, în deplasare cu FC Voluntari și pe Arena Națională cu Petrolul.

În acest context, Alexandru Bourceanu a ținut, din postura de fost fotbalist care s-a confruntat cu astfel de momente de-a lungul carierei sale, să atragă atenția asupra acestui tip de comportament arătat de Olaru în ultimele luni, care, în mod evident, este unul dăunător pentru el, în primul rând, dar și pentru echipă la modul general.

Fostul căpitan al echipei roș-albastre crede că mijlocașul central are nevoie de sprijin din partea clubului

Fostul internațional a ținut să puncteze în primul rând că această situație îl întristează, întrucât consideră că Olaru se află într-un punct foarte bun al carierei sale, iar astfel de episoade nu fac decât să îi facă ascensiunea mai dificilă. De asemenea, Bourceanu a subliniat că mijlocașul central are nevoie inclusiv de sprijin din partea clubului pentru a putea trece peste aceste dificultăți pe care le întâmpină în această perioadă.

Cred că din punct de vedere sportiv, Darius Olaru este într-un moment foarte bun. Eu, care am luat cartonașe roșii, și cartonașe roșii în momente importante, ar trebui să fiu ultimul care să vorbească despre un cartonaș roșu pe care îl ia un jucător.

Îmi este interzis, bunul simț îmi interzice asta. Dar, singurul lucru care mă întristează la Darius Olaru, și sper să aibă parte de ajutorul necesar, este că-l văd stresat, destul de agitat la meciuri. De acolo vin destule cartonașe galbene”, a spus Alexandru Bourceanu, potrivit prosport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare