Au reușit! Bayer Leverkusen a încheiat sezonul fără înfrângere! Ce mesaj au transmis „Leii” la finalul meciului

Bayer Leverkusen a scris istorie în Bundesliga! În ultima etapă din Bundesliga, Bayer Leverkusen s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Augsburg. La finalul partidei, echipa lui Xabi Alonso (42 de ani) a primit trofeul de campioană.

Trupa lui Xavi are 51 de meciuri consecutive fără eșec, cea mai lungă serie din istoria fotbalului european. Sezonul nu este încheiat pentru „farmaciști”. Leverkusen va juca finala Cupei Germaniei pe 25 mai cu Kaiserslautern și finala Europa League cu Atalanta, pe 22 mai, la Dublin.

Bayer Leverkusen, „Bayer 04 Neverlusen”

Leverkusen, poreclită „Neverlusen” nu reușise să câștige niciodată titlul în Bundesliga. Campioana Germaniei a acumulat 90 de puncte după cele 34 de meciuri. În această perioadă, „farmaciștii” au înregistrat 28 de victorii și 6 rezultate de egalitate.

Victor Boniface (23 de ani) și Robert Andrich (29 de ani) au marcat golurile lui Leverkusen. În timpul meciului, un moment inedit a avut loc la meciul lui Leverkusen cu Augsburg. Fanii „farmaciștilor” au ținut un moment de reculegere pentru toți fanii care nu au trăit suficient pentru a vedea acest sezon de vis.

La scurt timp după finalul jocului cu Augsburg, pe contul oficial de Twitter al clubului a apărut un mesaj format din doar 3 cuvinte.

”Bayer 04 Neverlusen” au spus „Leii”.

Tehnicianul spaniol, Xabi Alonso, a confirmat faptul că va rămâne la Leverkusen și din sezonul viitor. Bayer are toate șansele ca de sezonul viitor să devină o adevărată forță atât în Bundesliga cât și în Liga Campionilor.

Ploaie de goluri în Bundesliga

În ultima etapă din Bundesliga, golurile au fost marcate pe bandă rulantă. Frankfurt și Leipzig au terminat la egalitate, 2-2. Stuttgart a învins-o pe Monchengladbach fără niciun fel de problemă, scor 4-0. Trupa lui Pellegrino Matarazzo a profitat de greșelile celor de la Bayern cu Hoffenheim și au învins cu scorul de 2-4.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare