Anunţul pe care l-a făcut Virginia Ruzici după succesul înregistrat de Simona Halep la TAS

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici, a vorbit despre succsul înregistrat de Simona Halep la TAS. A reacționat cu multă satisfacție și fericire.

Campioana de la Roland Garros 1978 s-a bucurat enorm la aflarea veştii că fostul număr 1 WTA poate reveni pe terenul de tenis.

Crede că Halep poate reveni în Top 10

Virginia Ruzici este convinsă că Halep nu va avea nevoie de foarte mult timp pentru a reveni în Top 10 WTA.

Sunt total euforică după această veste bună. Nouă luni sunt de acceptat. Totuşi, produsul a fost găsit în corpul ei. În rest, Simona niciodată nu ar fi putut nici măcar să se gândească o secundă că aşa ceva i s-ar întâmpla în viaţa ei şi cariera ei. Asta e părerea mea.

Eu sunt euforică. Cred că toţi care o iubim şi toată ţara este euforică. Ne vom aştepta, din nou, la mari rezultate din partea ei. După părerea mea, este capabilă de orice, să revină în Top 10 destul de repede.S-a menţinut, s-a antrenat, a avut această forţă.

Fiind pe terenul de tenis, la antrenamente, mai uita de această catastrofă care i s-a întâmplat şi o aşteptăm pe terenul de tenis cât mai repede.Nu ştiu, nu pot intra în astfel de detalii. Eu doar îmi exprim bucuria, entuziasmul. Nu ştiu ce se va întâmpla, cum se va proceda. Dar o văd revenind, sunt convinsă că va fi eliberată, fără presiune. Va juca cu multă inteligenţă şi entuziasm, aşa cum o ştim pe ea.

Bineînţeles, să nu ne aşteptăm la un rezultat în primul turneu pe care îl va juca, să câştige turneul. Noi românii suntem capabili să vrem atât de multe. Probabil că îi va trebui puţin timp, câteva săptămâni, câteva luni, până va putea să ajungă la cel mai înalt nivel.

Bucuria noastră trebuie să fie aceea de a o revedea pe teren şi de a-i dori mult succes”, a declarat Virginia Ruzici pentru Antena Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare