Anunțul italienilor, după ce Dennis Man a devenit ținta celor de la Lyon și Dortmund! Cine se află în pole-position pentru transfer

România este prezentă din nou la un turneu final, după 8 ani de pauză, iar acest lucru le poate aduce elevilor lui Edi Iordănescu transferuri importante în această vară.

Lyon, decisă să-l transfere pe Dennis Man

Unul dintre cei care poate schimba echipa este Dennis Man. Chiar dacă a declarat că vrea să continue la Parma, fotbalistul încă nu și-a prelungit contractul cu italienii, scadent în vara anului 2025.

Titular în meciul cu Ucraina, Dennis Man i-a impresionat pe scouterii de la Lyon și Borussia Dortmund, iar italienii au făcut un anunț important. Reprezentanții clubului francez sunt gata să demareze discuțiile pentru fotbalistul român și să le ia astfel fața nemților în cursa pentru transfer.

Dennis Man este cel mai căutat om al verii la Parma. Fotbalistul are un contract care expiră în 2025 și negocierile pentru reînnoirea contractului sunt în derulare de ceva vreme, dar, între timp, a stârnit interesul unor echipe importante precum Borussia Dortmund și Lyon.

Francezii în special, conform informațiilor obținute de redacția TUTTOmercatoWEB.com, îl urmăresc cu mare atenție în Germania și debutul său a atras, cu siguranță, atenția celor din club„, au transmis italienii.

Borussia Dortmund, sfătuită să se grăbească pentru transferul lui Man

Presa din Germania le-a transmis şefilor finalistei din UEFA Champions League să se grăbescă dacă doresc să-l transfere pe internaţionalul român.

”Dennis Man a avut o prestație excelentă și a ieșit în evidență. Extrema României a strălucit cu dribblingul său și a contribuit la toate cele trei goluri. Borussia Dortmund a urmărit jocul foarte atent.

S-a zvonit mai multe săptămâni că Dortmund este interesată de jucătorul Parmei. Dacă nu vor reuși să îl transfere definitiv pe Jadon Sancho, Man poate fi considerat o alternativă serioasă pentru postul de extremă dreapta. După meciul cu Ucraina, Borussia Dortmund ar trebui să fie convinsă că Man poate impresiona și pe marile scene ale fotbalului.

Oficialii lui Dortmund nu ar trebui să aștepte foarte mult pentru a-l transfera. După această prestație, este greu de crezut că interesul pentru fotbalistul român nu se va mări”, au scris nemții de la Derwesten.de, conform sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare