Anunț despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „Clubul a apăsat butonul pentru transfer”

Florinel Coman (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului, iar jucătorul celor de la FCSB visează să prindă un transfer important în această vară, chiar dacă Gigi Becali (65 de ani) face totul pentru a-l păstra.

Beșiktaș, noua destinație a lui Florinel Coman?

În ultima perioadă, Florinel Coman a fost curtat intens de Al-Duhail, iar Gigi Becali chiar a anunțat că formația din Qatar s-a decis să plătească suma de transfer pentru fotbalist și așteaptă banii. CU toate acestea, nu s-a rezolvat nimic până la această oră, iar celebra publicație din Turcia, Fanatik.tr, a vorbit despre transferul lui „Mbappe de România” la Beșiktaș.

Coman se află pe lista lui Van Bronckhorst, iar internaționalul român este urmărit atent la EURO 2024 de către Beșiktaș, care nu ar trebui să întâmpine probleme în ceea ce plătește achitarea sumei de 5 milioane de euro.

Clubul a apăsat butonul pentru transferul aripii stângi. Un nume surpriză a intrat pe agenda alb-negrilor. Florinel Coman, care evoluează la echipa FCSB din România, a fost recomandat la Beşiktaş. S-a relatat că are o clauză de eliberare în valoare de 5 milioane de euro.

Florinel Coman a jucat pentru echipe precum Luceafarul BR, Academia Hagi, FC Viitorul și FCSB. A marcat 19 goluri și a datt 11 pase decisive în 38 de meciuri pentru FCSB în sezonul precedent„, au scris turcii.

Gigi Becali confirmă transferul lui Florinel Coman

Luni seara, 17 iunie, contactat de Sport pe Surse, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman este ca și transferat. Omul de afaceri a spus că așteaptă banii pentru jucătorul său din partea celor de la Al-Duhail, însă nu a mai primit niciun semn din partea qatarezilor până marți după-amiază.

”Florinel? Au băgat deja banii. Nu știu tată, au cerut mailul ca să bage banii, mâine dacă ne bagă banii, le trimitem factura”, a declarat Gigi Becali pentru Sport pe Surse.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Jucătorul poate semna cu orice echipă virează suma în conturile clubului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare