Antrenorul a cerut transferul lui Andrei Rațiu! Rayo Vallecano i-ar fi stabilit un nou preț românului

Andrei Rațiu (26 de ani) se bucură de zilele de vacanță în aceste momente, după ce a făcut un EURO 2024 foarte bun alături de naționala României.

Andrei Rațiu, dorit insistent de Brighton

În următoarele săptămâni însă, Rațiu va trebui să-și decidă viitorul la echipa de club. Concret, Rayo Vallecano vrea să-i prelungească angajamentul internaționalului român, însă mai multe cluburi din Europa își doresc transferul acestuia.

Cea mai interesată echipă este Brighton, iar noul antrenor al echipei, Fabián Hürzeler, insistă pentru aducerea fundașului dreapta. Tehnicianul le-ar fi solicitat celor din club să rezolve transferul lui Andrei Rațiu în această vară, astfel că se așteaptă discuții între cele două cluburi.

Spaniolii anunță că mutarea s-ar putea face pentru 5 milioane de euro, chiar dacă în timpul EURO 2024 se vorbea despre o sumă dublă solicitată de Rayo Vallecano.

Fenerbahce și Galatasaray îl au pe listă pe Andrei Rațiu

După un sezon în care nu a primit prea multe șanse la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu a avut evoluții remarcabile și a fost titularizat în toate cele patru meciuri din Germania. Prestațiile fundașului dreapta le-au atras atenția cluburilor din Europa, iar Fenerbahce și Galatasaray sunt ultimele interesate de jucătorul român.

Totodată, Brentford și Atalanta și-au exprimat și ele interesul pentru Andrei Rațiu, unul dintre cei mai curtați internaționali români din această vară.

Fenerbahce și Galatasaray au pe listă opțiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu.

Nu sunt oferte pe masă deocamdată și nu este prima opțiune a celor două cluburi. Fotbalistul se odihnește și se gândește doar la Rayo”, a anunțat jurnalistul spaniol Amaro Jonay.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare